Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – a metál éjszakái

Hájjal kenegetik ezen a hétvégén a rockereket: olyan koncertdózist kapnak, hogy nem felejtik el egyhamar. Jut azért másnak is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

A metál éjszakái
A metál éjszakái
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. szeptember 29., 15:57
0 hozzászólás. 

 

Csütörtökön egy újabb erős duplával rajtol a hétvége: a Jungle Clubban a lassan hagyományossá váló, ingyenes Jungle partyval készülnek – DJ Sümecz, DJ Thomas és DJ Littasi gondoskodnak a hangulatról, a G Music Pubban pedig a retró kedvelőit kínálja meg zenével a Cold Caffé zenekar.

Pénteken indulnak a fémhengerek – lendületes duplakoncerttel csábítja magához közönségét a Thunder Rock Club. Elsőként az Agregatoré a színpad: a 14. évét betöltött zenekar a skandináv metál egyik szimbóluma Magyarországon. A dallamos zene erőteljes énekhanggal párosul, szövegeikben a dekadencia és a mindennapos küzdelmek jelennek meg.

BulikorkepŐket a marosvásárhelyi Backlash követi, akik Marosvásárhelyről érkeznek az udvarhelyi rocktemplomba. A zenekar 2008-ban nagyon egyszerű céllal jött létre: jó zenét akarnak játszani. Stílusuk a groove metal, főként Metallica, Sepultura és Motörhead feldolgozásokat játszanak, de saját dalaik is vannak. A jó buli mindenképp a sajátjuk – ki ne hagyjuk az eseményt.

Persze nem mindenkit vonz a gitárszóló, de számukra is van alternatíva: a Park étteremben Kusmó pörgeti a bakeliteket, a Jungle Clubban pedig Sümecz, de a minifoci pályán két koncertet is meg lehet tekinteni: 17 órától az Unikum, 21 órától a Mata Hari lép színpadra. Ugyanakkor a G Music Pub is vendégváró hangulatban lesz, itt a Valami Team pörgeti a hangulatot, valamint a Szentimre utcai Szlengben a Face Today koncertezik.

BulikorkepSzombaton ismét a rockzenéé a főszerep. A Thunder Rock Club másodszor is dupláz: a magyarországi Twister első nagylemezét, Az Ördög Lánya címűt mutatja be a rockclub színpadán, majd egy legendás székelyudvarhelyi banda, a Shadows következik.

BulikorkepA G Music Pub szombaton az egyszerűséget tűzte zászlajára, így csak szimplán egy fergeteges szombati bulira számíthatunk. A Jungle Clubban DJ Barneey – BRNY keveri a zenét.

Ha inkább szabadtéri programra vágyunk, akkor ismét a minifoci pályán a helyünk, ahol 21 órától a Cold Taste zenekaré a terep. Ha már ott vagyunk, érdemes lehet benézni a Park Étterembe is, itt Levi a '80-as, '90-es évek és napjaink slágereivel táncoltat reggelig.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."