Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – hazatér az udvarhelyi

Udvarhelyi zenekar jön haza, ismét nálunk vendégeskedik Tóth Kati, kapunk egy jó adag retrót és a dance zene legjavára is bulizhatunk ezen a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Hazatér az udvarhelyi
Hazatér az udvarhelyi
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. október 06., 13:00
0 hozzászólás. 

Sokkal telítettebb ez a csütörtök, mint az eddigiek, talán át is lehet keresztelni hétvégévé lassan. A retro zene kedvelőit valósággal hájjal kenegetik: a G Music Pubban a szokásos retro zenés estet szervezik a Cold Caffé zenekarral, a Park étteremben pedig Golyó tart Retro partyt az elmúlt 30 év legnagyobb slágereivel.

buliplakatok_okt06

A Jungle Club is a múltba kalauzol el: Flashback party a buli neve, a felhozatal pedig az 1998-2005-ös időszak legjobb dance zenéiből áll, néhány aktuális slágerrel megfűszerezve. Zenei házigazda DJ Barneey (BRNY) és Matrix.buliplakatok_okt06

Pénteken a főfogásnak mindenképp a Quimby zenekar koncertje számít, amire az UFF nagytermében lehet befizetni, de ezzel természetesen nem érhet véget az éjszaka. A G Music Pubban balkáni hangzásokban merülhetünk el Tóth Árpival, míg a Jungle Clubban High School Friday néven fut a mostani buli, ahol Jägerkupicával ösztönzi a legkitartóbb bulizókat DJ Sümecz.

Nyilván most is lesz Kusmó buli a Park étteremben, hisz anélkül nem lehet teljes a hétvége, de még két további koncertet is tudunk ajánlani. A Thunder Rock Clubban a Diktátor zenekar nyitja az estét, de nem kell tartani a kommunizmus visszatérésétől: a zenekar 1986 óta létezik, sajátos stílusuk a hard rock és a klasszikus heavy metal keveréke, de punk-os és népzenei elemek is fellelhetőek zenéjükben.

buliplakatok_okt06

Őket a Téglagyári Megálló követi: a marosvásárhelyi banda klubzenekarnak indult, aztán a folyamatos felkéréseknek eleget téve átalakult egy (nem)normális zenekarrá. Eleinte csíkos pizsamában léptek fel, mert szeretnek álmodni, azt pedig csak alvás közben lehet és csakis pizsamában. 1992-ben alakult, bulis zenét játszanak a rock'n'roll-tól kezdve a countryn át a bluesig.

buliplakatok_okt06

Szombaton egy szinte kizárólag udvarhelyiekből álló, ám városunkban nem túl gyakran fellépő zenekar koncertezik a G. Caféban – a De La Funk most Tóth Katival kiegészülve lép fel a Szentimre utcai kávézóban. Koncert után egy emelettel lennebb, vagyis a G Music Pubban is folytathatjuk a bulit, ahol Geréb Robi keveri a muzsikát a Night Out partyn.

A Jungle Club szombati ajánlata a SWITCH->BACK Party DJ Barneey – BRNY vezényletével. Visszakapcsolnak a 2010-es slágerekre, valamint szia-pia várja az időben érkezőket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."