Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – Jazz, jazz és jazz

Igazi koncertdömpinggel szolgál ez a hétvége az udvarhelyieknek. Dzsesszt orrvérzésig hallgathatunk, de szombaton bőven lesz metál és kezdődnek a gólyabulik is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Jazz, jazz és jazz
Jazz, jazz és jazz
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. október 13., 14:08
0 hozzászólás. 

A csütörtöki nap főszereplője szokás szerint a retro zene, ismét két helyszínen. A G Music Pubban a Cold Caffé zenekar biztosítja a hangulatot, míg a Park étteremben Nándi és zenekara indítja az estét, majd Golyó felügyeli a hangulatot. A gólyabáli szezon kezdetével az első sulis buli is beindul, csütörtökön a mező ifjoncai gólyabuliznak DJ Sümecz zenéjére a Jungle Clubban.

buliplakatok_okt13

Pénteken már a rockerek is örülhetnek: a Thunder Rock Clubban bulira szólítanak mindenkit, a ret-rock hangulatot Ketta biztosítja. A G Music Pubban Geréb Robi az ügyeletes zajkeltő, vele egy újabb Night Out Partyn lehet szórakozni, míg a Park étteremben szokás szerint Kusmó bulira invitálják a közönséget. A szomszédban a klubzene a divat, a Jungle Clubban most Hit Clubbing Session lesz, házigazda DJ Sümecz

A koncertek sorozata is megkezdődik pénteken, méghozzá a dráMa kortárs színházi fesztivál keretein belül. 20 órától az egykori Stúdió Mozi terme felé érdemes vennie az irányt mindannak, aki egy kis dzsesszre éhezik, ugyanis a Magyar Jazz Quartet koncertjét hallgathatják meg.

Szombaton még a szokásosnál is jobban bekeményít a Thunder Rock Club, ugyanis három ingyenes koncertre várják a rock rajongóit. A Remorse nyitja az estét, akik a magyar thrash metal legjavát zúzzák a színpadon már 1987 óta. Most többek között a D.Ü.H. album dalait is megismerheti a közönség, majd egy modern, melodikusabb thrasht játszó zenekar érkezik, szintén Magyarországról: ők a Salvus.

buliplakatok_okt13

Végül az Acoustic Love Thrash banda zárja a hármas koncert-estet. A stílus náluk is hasonló, de találunk folk és alternatív elemeket is zenéjükben. Ha szereted a poénosan átdolgozott régi nagy slágereket, akkor nem fogsz csalódni, a fiuk ebben is remekelnek.

A dráMa szombati ajánlata funkys, popos, jazzes műfaji vegyítés kedvelőinek szól: 21 órától a Művelődési Házban a Kesh zenekar koncertezik, akik többek között a Mizu egyedi feldolgozásával váltak ismertté.

buliplakatok_okt13

Még egy koncert jut szombatra: a G. Caféba érkezik a Váczi Dániel (szaxofon), Horváth Balázs (nagybőgő) és Sárvári Kovács Zsolt (dob) alkotta Váczi Dániel Trio, akik szintén a dzsessz műfajában alkotnak és szórakoztatják minőségi zenével közönségüket.

buliplakatok_okt13

Buli is jut elég, ráadásul régi-új helyen. Hosszabb kihagyás után ismét bulizhatunk a Mokka Kávéházban, ahol most Tóth Árpi balkáni hangzásokkal tölti meg a teret és füleinket. A G Music Pubban a Valami Team vegyesfelvágottját lehet fogyasztani, a Park étteremben pedig DJ Levi a '80-as, '90-es évek és napjaink legjobb slágereivel vár. A Jungle Clubban DJ Barneey – BRNY felel a jó hangulatért egy újabb Satur8 Nights bulin.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."