Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – egy szelet Való Világ

A valóságshow negyedik kiadásának egyik szereplője érkezik a Junglebe szombat este, újraindulnak a Mokka bulik és még bőven akad szórakozási lehetőség.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Egy szelet Való Világ
Egy szelet Való Világ
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. október 20., 17:24
0 hozzászólás. 

Kivétel a mostani csütörtök, hiszen nem csak a retro zene uralja az éjszakát, bár abból is kerül bőven: a G Music Pubban a Cold Caffé élőzenéje teljesíti ki a hangulatot, a Park étteremben Nándi és zenekara melegítenek be, hogy aztán Golyó retro bulija zárja az estét.

Külföldi zenekarok tripla koncertjével lep meg a Thunder Rock Club: a norvég Thunderbolt, majd a magyarországi Tirana Rockers és a Crossholder váltják egymást a színpadon. Az öt norvég srác klasszikus heavy metallal borzolja a kedélyeket kétállomásos romániai turnéjukon. A rockbarlangban 21 órakor kezdenek, a belépő 20 lej.

buliplakatok_okt20

Őket a Tirana Rockers követi, akik 2010-ben alakultak újjá s főként a legendás Daczi Zsolt emlékére zenélnek hard rock stílusban, majd az estét a Crossholder zárja.

Pénteken ismét a diákoké a főszerep. Most a gimi gólyabál van soron, amit 22 órától bulival zárnak az UFF nagytermében – a hangulatot a No Limit Team biztosítja. Közben a G Music Pubba is érdemes benézni, itt egy újabb Night Out Party van soron, Geréb Robival, a Park étteremben Kusmó buli az aktuális rendezvény, míg a Jungle Clubban DJ Sümecz keveri a zenét egy újabb Hit Clubbing Session-ön.

Szombaton újraindulnak a Mokka bulik, aminek most is – dobpergés – a Mokka kávézó ad helyet. A G Music Pubban a Cold Taste zenekar koncertezik, őket pedig ret-rock buli követ Szász Csabával. Tóth Árpi balkáni hangzásainak most a G. Caféban örülhetünk.

buliplakatok_okt20

Első születésnapját ünnepli a Ladies' Night sorozat, ennek örömére egy igazi aktuálcelebet, VV Jerzyt hívták vendégnek a Jungle Clubba. A kulturális értékeiről kevésbé ismert valóságshow egykori szereplője chipendale show-al érkezik Székelyudvarhelyre.

buliplakatok_okt20

A műsor 21 óra 30 perckor kezdőik, a belépő 10 lej. A szomszédos Park étteremben retro zárja a hétvégét, DJ Levi válogat a '80-as, '90-es évek és napjaink legjobb slágereiből.

buliplakatok_okt20

A metáleszűek szombaton is mulathatnak, egy újabb különlegességgel szolgál ugyanis a Thunder Rock Club. Most egy görög zenekar gitár riffjei töltik be a teret: nem Zorbát kell járni a Kossuth utca 20-ban, ugyanis a Voodoo Healers punk'n'roll-ban alkot nagyot, így garantált a pörgős buli.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."