Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – Palló Imre csápolni megy

Vérszegény koncertfelhozatallal és a szokásos bulik tömkelegével kecsegtet ez a hétvége, amikor az év utolsó líceumos gólyabálja is lejár.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Palló Imre csápolni megy
Palló Imre csápolni megy
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. november 11., 11:00
0 hozzászólás. 

A Palló Imre Művészeti Szakközépiskola diákjai pénteken tartják gólyabáljukat: az egykori mozi termében rendezett előadás után bulizni a Thunder Rock Clubba mennek. Nem csak a tinikhez csatlakozhatunk, hiszen Geréb Robi Night Out Partyja is ezen a napon van, a G Music Pubban.

buliplakatok_nov11

A Jungle Clubban szokás szerint DJ Sümecz keveri a zenét, míg a Park étteremben Kusmó bulit jósolnak a meteorológusok.

Szombaton már néhány koncertet is kapunk, a Thunder Rock Clubtól mindjárt hármat. A Blind Myself egy magyar hardcore/metal együttes, amely 1995-ben alakult Budapesten. 2006-ig kizárólag angol nyelven énekeltek, majd a 2009-es Budapest, 7 fok, eső című ötödik nagylemezükön már az összes dal magyarul szólalt meg.

buliplakatok_nov11

A Just Four fiatal banda, 2008-ban alakult HTC néven, majd rögtön nevet is váltott. Elmondásuk szerint fejet letépő thrash számokat írnak, amiket nem lehet végighallgatni egy helyben állással.

buliplakatok_nov11

Az estét a Cojones zárja, akik 2007 óta sok tagcserével, de kitartóan nyomják a death/thrash metalt. Idén márciusban jelent meg első lemezük, a szombat esti koncerten jórészt erről hallhatunk számokat.

buliplakatok_nov11

A G. Café is élőzenével várja vendégeit: elméletileg 21 órától zenél Koszika és Csabika, akik akusztikus muzsikával próbálják a közönség szívébe lopni magukat. Egy emelettel lennebb, a G Music Pubban a Valami Team már a másnapra készül és Detox party néven tartja a szombati buliját.

buliplakatok_nov11

A Jungle Clubban DJ Barneey – BRNY a soros házigazda: az újabb Satur8 Nights bulira vodka-narancs akcióval várnak mindenkit. A koktélt 5 lejért árulják, amíg a készlet tart.

buliplakatok_nov11

Közben a Park étteremben DJ Levi a '80-as, '90-es évek és napjaink slágereiből válogat, míg a Mokkában Tóth Árpi hozza a szokásos balkáni hangulatot – de persze csak zenében.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."