Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – öltözz vastagon

A Ladies' Nighton zárul DJ Barneey ruhagyűjtési akciója, hullnak a fejek a Thunder Rock Clubban, ünnepel az Orpheusz és még egy jó adag buli vár ránk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Öltözz vastagon
Öltözz vastagon
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. november 25., 09:50
2 hozzászólás. 

Pénteken újraindul a tematikus bulik sora a Jungle Clubban. Most a vadnyugatra utaznak a bulizók: a Cowboy Partyn DJ Sümecz keveri a zenét és welcome drinkkel vár a pultnál. Nemcsak folyni fog a whiskey, hanem egyenes vízipisztolyból kapja mindenki.

buliplakatok_nov24

A Park étteremben továbbra is Kusmó a rezidens és a G Music Pubban is lassan szokásos lesz a Night Out buli Geréb Robival. A Thunder Rock Clubban is lehet csápolni egy jót, a péntek esti rockbuliban Ketta felel a zenéért.

Szombatra ismét jut egy duplakoncert a metálosoknak: a Kossuth utcai rockbarlangban a Cadaveres kezdi az estét. A magyarországi underground metal egyik zászlóvivő zenekara 2005-ben csapott először a húrok közé és sokak kedvenceként érkeznek hozzánk.

buliplakatok_nov24

A holttestek után tovább folyik a mészárlás, legalábbis ami a zenekarok nevét illeti. A Guillotine 2006-ban alakult egy baráti társaságból és a kezdeti nehézségek ellenére a tagcserék sem fogták vissza a lendületet. Saját dalaikon kívül olyan legendák alkotásaiból is csemegéznek, mint a Slayer, a Wasp, vagy az Annihilator.

buliplakatok_nov24

Ha valamivel könnyedebb hangvételű rockzenére fájna a fogunk, akkor nem árt a G Music Pubba menni, ahol Szász Csaba egy újabb Retrock bulival vár.

buliplakatok_nov24

Ha a Jungle Clubba mennénk, mindenképp öltözzünk vastagon, vagy legalábbis vigyünk magunkkal jó sok ruhát. DJ Barneey – BRNY Ladies' Night bulijával zárul az általa kezdeményezett ruhagyűjtés. A Hozd a cuccod, 1 ruha=1 mosoly akció záróbulijára a belépő egy, vagy több ruhadarab.

buliplakatok_nov24

A G. Caféban újabb balkáni hangulatú bulit garantál Tóth Árpi és a Park Étteremben születésnapozik Székelyudvarhely egyik legrégebbi zenekara, 15 éves az Orpheusz. A Vass István (gitár, ének), Gothárd Csaba (gitár, szájharmonika, ének), Zsombori "Kicsidzsingisz" Béla (gitár), Sima Endre (basszusgitár), Nagy Levente (dob) felállásban zenélő banda ajándékokkal is várja a nagyérdeműt: az első 50 vendég az Orpheusz idei koncertfelvételeiből válogatott demo CD-t kap ajándékba, valamint a torta és a pezsgő sem marad el.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
FehérSólyom
2011-11-25 17:13:50
ORPHEUSZ KONCERT
Az ORPHEUSZ 15. SZÜLINAPI KONCERTJE A PARK ÉTTEREMBEN LESZ 22.00 ÓRÁTÓL!!!
Köszönöm! (Hibás a fenti helymegnevezés!)
Orpheusz Zenekar
avatar
szasza
2011-11-25 19:46:42
re: ORPHEUSZ KONCERT
Elnézést, kimaradt két szó, javítva!

avatar
FehérSólyom
Az ORPHEUSZ 15. SZÜLINAPI KONCERTJE A PARK ÉTTEREMBEN LESZ 22.00 ÓRÁTÓL!!!
Köszönöm! (Hibás a fenti helymegnevezés!)
Orpheusz Zenekar

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."