Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – a bárányok nem hallgatnak

Mindenkinek kijut buliból a hétvégén: az AC/DC legjobbjait a Thunder Rock Clubban hallhatjuk, elektronikus zenéért pedig a sportcsarnokba mehetünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

A bárányok nem hallgatnak
A bárányok nem hallgatnak
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. december 08., 17:37
0 hozzászólás. 

A péntek most amolyan bemelegítő nap lesz a hétvégére, bár akad már ekkor is dögivel szórakozási lehetőség. A G Music Pubban Tóth Árpi szokás szerint balkáni hangulatot idéz zenéjével – de ez nem azt jelenti, hogy szotyit kell köpködni a földre.

buliplakatok_dec08

A Jungle Clubba ellátogat a Mikulás, legalábbis egy afterparty erejéig: a zenét DJ Sümecz keveri, a vendégeket welcome drinkkel és ajándékokkal várják.

buliplakatok_dec08

A Park étteremben most sem maradhat el a Kusmó buli, a Thunder Rock Clubban pedig szintén a hétvégére készülnek egy videó audícióval, majd egy rockesttel.

buliplakatok_dec08

A rockereknek szombaton is bőven jut hallgatnivaló. A G Music Pubba a Mata Hari zenekar érkezik, akiket legutóbb az Őszi Vásáron láthattunk a városi minifocipályán. A zenekar tagjai (Nagy-Árkosi Árpi – gitár, Siklódi Béla – billentyűk, ének, Farkas Bandi – dobok, Szép-Tóth György - basszusgitár) marosvásárhelyi zenészek és feldolgozásokat játszanak Eric Claptontól Bon Jovin át a Motörheadig. A koncertet hajnalig tartó ret-rock buli követi Szász Csabával.

buliplakatok_dec08

A Thunder Rock Club nem kisebb zenekar dalait hozza el, mint az AC/DC. Bár Angusékat nem könnyű a színpadra varázsolni, az AC/BC minden bizonnyal hamisítatlan élményt nyújt majd. A zenekar repertoárja bőséges, bár főként a Bon Scott korszakot szeretik. Őket a szászrégeni Black Diamond követi, akiktől igazi heavy metalt hallhatunk.

A G. Caféban hármas a felhozatal: a Magma Video Nighton a sepsiszentgyörgyi Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér videó-gyűjteménye kerül bemutatásra. A 60 perces válogatás többnyire hazai médiaművészek 1-5 percig tartó videómunkái.

buliplakatok_dec08

Ezt követően a Carnival zenekar koncertezik: egy nagyon fiatal, alig fél éve alakult csapatról van szó, akik három koncerten túl már olyan összhangra találtak, hogy mindig megtáncoltatják a közönséget. Mindezt annak ellenére, hogy csak saját dalaik vannak, segítséget csak Áprilytól és József Attilától kapnak.

Az este utolsó felvonása a Bomb The Jazz - Dj FLaClossLESS buli, ami egy kis betekintést nyújt a kortárs jazz szerteágazó berkeibe, mely aztán a műfaji határokat félretolva eklektikus egésszé alakulhat.

Aztán a retro-bolondok sem maradnak buli nélkül: DJ Levi a Park étteremben most is megtartja a Take it back to the old school partyt, a '80-as és '90-es évek, valamint napjaink legjobb zenéivel. A Jungle Clubban DJ Barneey - BRNY zenél, a buli neve pedig Tequila Party.

buliplakatok_dec08

Vasárnapra jut a hétvége várhatóan egyik legnagyobb bulija, ugyanis a városi sportcsarnokban lép fel Bárány Attila a 2011-es Winter Partyn. A hangulatot DJ Barneey - BRNY és DJ Sümecz alapozzák, jegyek elővételben 15 lejért kaphatóak az Elit Bárban és a Park étteremben, valamint a rendezvény helyszínén válthatóak 20 lejes áron.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."