Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – fel a kezekkel, indul a buli!

Gőzerővel tér vissza a szórakozás Székelyudvarhelyre: koncert ugyan még nem lesz, de szinte az összes létező szórakozóhelyen bulival várnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Fel a kezekkel, indul a buli!
Fel a kezekkel, indul a buli!
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. január 12., 19:28
0 hozzászólás. 

Ezen a héten már csütörtökön is akad buli, ráadásul választani is lehet. A Park étterem a retro szerelmeseit csalogatja: a házigazda Golyó, aki az elmúlt 30 év legnagyobb slágereivel táncoltat meg.

buliplakatok_2012/jan12

A G Music Pubban Full Option Party-t tartanak, amibe tényleg minden belefér – a rockzenétől az alternatív muzsikákon át a hip-hopig sok fülbemászó dallam csendül fel és persze elektronikus zenéből is jut dögivel.

buliplakatok_2012/jan12

 

Pénteken a Tea Pubról Face Tea House-ra átkeresztelt Kossuth utcai kocsma is bulit szervez: ígéretük szerint DJ Theo a klubokban és rádiókban kevésbé játszott elektronikus zenét hozza.

buliplakatok_2012/jan12

 

Új szereplő listánkon a Fényes Caffé & Pub: az egykoron a város egyik legismertebb éttermeként működő hely most gyökeresen megváltozva tér vissza és tequila estre hív. A zenét DJ Vasi szolgáltatja, 22 és 24 óra között pedig akciósan mérik a méter tequilát.

buliplakatok_2012/jan12

 

A G Music Pubban most már rezidenssé vált Geréb Robi, most is övé a péntek este. A mostani Night Out partyn is az eddig megszokott listát hozza, így a Quimbytől a Prodigy-ig sok mindenbe belefülelhetünk.

buliplakatok_2012/jan12

 

A Park étterem ragaszkodik a szokásokhoz, így most is Kusmó buli a menü, a szomszédos Jungle Clubban pedig fehér lesz az éjszaka. DJ Sümecz felügyelete alatt rendezik a White Partyt, ahol kötelező a fehér felső viselete. A fiúk 10 lejért juthatnak be – ezt le is fogyaszthatják –, míg a lányok számára ingyenes a beugró.

buliplakatok_2012/jan12

Nyereményjátékkal is várja vendégeit a klub, ugyanis minden Jägermeister mellé sorsjegy jár, amivel az „agancsos kólával" fémjelzett tárgyakat lehet megnyerni.

Péntekre még egy ret-rock buli is becsúszik, ennek helyszíne nem is lehetne más, mint a Thunder Rock Club.

buliplakatok_2012/jan12

Szombaton a balkáni zene udvarhelyi bajnoka, Tóth Árpi is megtáncoltat, ezért a G. Caféba kell mennünk, de egy emelettel lennebb, a G Music Pubban is nyüzsgés lesz. Itt a Príma Rádió csapata hív szórakozni, akik egy Príma Bulin rázzák.

buliplakatok_2012/jan12

 

A Jungle Clubban a klasszikus szombat esti történet várható: zenei főfelügyelő DJ Barneey – BRNY, a buli neve pedig Put your fuckin' hands uuup! Mi csak pironkodunk a név hallatán, de egy Jim Beammel majd leöblítjük – ebből, ha duplát rendelünk, jár egy Jim Beam ajándék is.

buliplakatok_2012/jan12

Aztán ha szombaton is reto lázban égünk, irány a Park étterem, ahol DJ Levi tolja a zenét egy újabb Take it back to the old school bulin. A keményebb stílusok kedvelőinek továbbra is a Thunder Rock Clubot ajánljuk, ahol rock bulit tartanak Kettával.


címkék: buli bulilkorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."