Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – metálosan, dzsesszesen

Újraindult a koncertidény a Thunder Rock Clubban, plusz kapunk dzsesszeset meg elektrót is dögivel. Ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Metálosan, dzsesszesen
Metálosan, dzsesszesen
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. január 26., 17:16
0 hozzászólás. 

Csütörtökre ismét dupla ajánlatunk van a szórakozni vágyóknak: a Park étteremben szokásossá vált retro bulit Golyó vezényeli, míg a G Music Pubban a rockereké az éjszaka. Itt OP és Nyufi szerveznek rockestet – a számítások szerint erre a bulira is minden héten lehet rázni ezután.

buliplakatok_jan26

Pénteken is széles a kínálat, a rockzene kedvelőinek ekkor a Thunder Rock Clubot tudjuk ajánlani, ahol a retró rockzene legjobbjait kínálják. A G Music Pubban az egyik rezidens, Tóth Árpi lesz a hangulatfelelős, akitől a megszokott balkáni hangulatot kapjuk.

buliplakatok_jan26

A Jungle Clubban Randy Party a pénteki menü, ami egy újabb karszalagos bulit jelent. Most is három szín közül lehet választani: a kék azt üzeni, „támadj, mert akarom", a rózsaszínnel azt mondjuk „egy italért bármit", míg a sárga jelentése „stop, mert csak bulizok".

buliplakatok_jan26

Természetesen most sem marad el a Kusmó buli a Park étteremben, most pedig a nemrégiben átalakult Kossuth utcai teázó, ami újabban Face Tea House néven üzemel, vár egy elektró bulira. A zenei felelős DJ Theo, akitől deep tech houset hallhatunk.

buliplakatok_jan26

Pénteken a Kossuth utcai Fényes is bulival vár: a zenéért ismét DJ Vasi felel, a hangulatot pedig egy italakció fokozza, egy shot Becherovkát ugyanis 2,5 lejért vehetünk meg.

buliplakatok_jan26

A szombati nap a koncerteké. Szokás szerint dupláz a Thunder Rock Club, ahol egy erdélyi és egy magyarországi zenekart is megnézhetünk. A Strombridge 2009 júniusában alakult Hidi Rock Band néven, majd a 2011. májusi, kolozsvári motoros találkozó után felvették mostani nevüket. Leginkább a heavy metalban érzik otthon magukat, saját dalaikon kívül Iron Maiden, Helloween és Judas Priest feldolgozásokat is játszanak.

buliplakatok_jan26

Az Ego-Projectet Beloberk „The Boss" István bőgővel és vokállal, Beloberk „sérülékeny" Zsolt dobbal, vokállal, triangulummal és fanfárokkal, Kiss „Forefer" Zoltán énekkel, Jung „háromazegyben" Norbert gitárokkal és vokállal, Lahovicz „Puccer" Zoltán pedig gitárral segíti. A tagok olyan zenekarokban játszottak és játszanak, mint a Fanatic, a Crossholder, a Cool Head Klan, az Invader, a Sámán, a Kalapács, vagy éppen a Pokolgép, ami már önmagában is garancia a minőségre.

buliplakatok_jan26

A G Music Pubba farsangi hangulat költözik, jelmezes bulit tartanak Csiszka vezetésével. Az öltözet nem kötelező, de nagyon ajánlott, nemcsak a hangulat miatt, de minden jelmezes vendég ingyen italt kap.

buliplakatok_jan26

A G. Caféban is koncert a pénteki ajánlat, méghozzá dzsessz, méghozzá helyi, méghozzá jó. A Plan B zenekar lép fel 21 órától, tagjai Bodnár Róbert (ének), Hadnagy Attila (basszusgitár), Orosz-Pál József (billentyű) és Bíró Endre (dob).

buliplakatok_jan26

A Park étteremben újszerű dologgal próbálkoznak: 20 órától táncoktatás kezdődik, az érdeklődők a salsa lépéseit sajátítatják el, majd 22 órától egy forró hangulatú Salsa Partyn ki is próbálhatják magukat. Egy ajtóval odébb, a Jungle Clubban a szokásos szombat esti bulira várnak mindenkit, Back to back címmel.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."