Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – rockabilly és szülinap

Három koncertre is rámozdulhatunk a hétvégén, de a G Music Pub első születésnapi buliját is vétek lenne kihagyni. Na meg farsang is van, jelmezes mulatságnak sem leszünk híján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Rockabilly és szülinap
Rockabilly és szülinap
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. február 02., 19:38
0 hozzászólás. 

Megszokhattuk, hogy ha csütörtök, akkor már hétvége – legalábbis a bulik tekintetében. Most sem hagy cserben a Park étterem, ahol egy újabb retro bulin tölthetjük az éjszakát Golyó zenei vezényletével.

buliplakatok_feb02

Teljesen más műfajjal vár a G Music Pubban OP és Nyufi, akik a rockzene legnagyobb slágereivel kápráztatnak el.

buliplakatok_feb02

Pénteken már az elektronikus zene rajongói is megkapják a magukét: a Jungle Clubban DJ Sümecz tart egy újabb Hit Clubbing session bulit. A Fényes Caffé & Pub ismét Tequila Partyt rendez, ahol 22 és 24 óra között 1 méter tequila mindössze 22 lejt kóstál. A zenéért egész este DJ Davoid felel.

A Park étteremben ragaszkodnak a megszokotthoz és ezen a péntek estén is a Kusmó bulié a főszerep, míg a Thunder Rock Clubban egy videó audíció után retrock zenére lehet rázni hajnalig.

buliplakatok_feb02

A G Music Pub szinte egész héten egyéves születésnapját ünnepli, a pénteki kínálat egy Night Out Party Geréb Robival.

buliplakatok_feb02

Szombaton beköltöznek a '40-es és '50-es évek a G. Caféba: a Long Tall Sonny Quartet a korszak legjobb rockabilly és rock and roll zenéjét hozza el. Mindezt előadja Long Tall Sonny (gitár, ének), Borsodi Laci (gitár, ének), Horváth Misi (szájharmonika, gitár, ének) és Kiss Tamás (dob).

buliplakatok_feb02

A Jungle Clubot farsangi hangulat lengi be, mindehhez a zenét DJ Barneey – BRNY szolgáltatja - díjzás is lesz, a legötletesebb jelmezt lefogyasztható utalvánnyal honorálják. Hasonló ünnepségre készül a Mokka kávéház is, ahol nemcsak, hogy maskarás bulit hirdetnek Tóth Árpival, de szintén megjutalmazzák a vendégeket: aki álcázva érkezik, 20% kedvezményt kap. Öltözz be, hogy vetkőzz ki magadból!

buliplakatok_feb02

Szintén a farsangi bulik sorát erősíti a Septimia Szabadidőközpont. Náluk DJ Messino keveri a zenét, és a jelmezben érkezők közül a legötletesebbet díjazzák. A II. Bowling és Billiárd Bajnokság után megrendezett bulin meglepetésekre és italakciókra is számíthatunk.

buliplakatok_feb02

Ritka szereplő bulikörképünkön a Tábor-lakótelepi Elit Pub. Most ott is bulira készülnek: szombat este a hip-hopé a főszerep. A hip-hop partyn 7 lejért kapunk whiskey+kólát és háromért konyak+kólát.

buliplakatok_feb02

A G Music Pubnak a szombat este jelenti a hét fő pillanatát, ekkor ünneplik ugyanis születésnapjukat. Ennek apropóján Alkonyattól pirkadatig címmel érkezik a buli, amit a Príma Rádiós Csiszka vezet, sok akciós italkülönlegesség társaságában.

buliplakatok_feb02

A Thunder Rock Clubban nem maradhat el a szombati koncert, most a szegedi Wolfgang zenekaré a színpad. A Kamenyiczki Tamás (ének), Martos László „Pici" (gitár), Kuk Attila „Golyó" (gitár), Németh Sándor (dob) és Harangozó Gábor „Hari" (basszusgitár) alkotta csapat 2010-ben jelentette meg eddigi egyetlen nagylemezét „Eltaszítva" címmel.

buliplakatok_feb02

A lemez szerzeményei a '80-as és '90-es évek klasszikus heavy metál dalait juttatják eszünkbe, ami meg is látszik repertoárjukon, hiszen a saját dalok mellett Ossian, Omen, Kalapács, Pokolgép, Iron Maiden, Accept, Stratovarius és Hammerfall szerzeményeket is játszanak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."