Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – tömve vagyunk

Igazán sűrű hétvégének nézünk elébe, buli bulit ér és koncertből is akad kettő. Nem fogunk unatkozni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Tömve vagyunk
Tömve vagyunk
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. február 16., 17:40
0 hozzászólás. 

Csütörtökön szokás szerint két helyszín közül választhatunk, az elsőn ráadásul a nevetőizmainkat is próbára tehetjük. A Park étteremben 20 órától kezdődik Fülöp Gyuszi humorista stand-up showja, amit Gáspáry István Zsolt retro bulija követ.

buliplakatok_feb16

Szintén csütörtöki rendezvény OP és Nyufi rockestje a G Music Pubban, ahol csakis minden idők legnagyobb rockslágereire bulizhatunk.

buliplakatok_feb16

Pénteken még farsang van, ezt ünneplik a Fényes Caffé & Pub-ban is, ahol DJ Davoid felel a zenéért, a hangulat alapozását pedig 22 és 24 óra között akciós Jim Beam+energiaital koktéllal segítik, plusz a hölgyeknek welcome drink is jár.

 

buliplakatok_feb16

Neves vendéget köszöntenek a Jungle Clubban: az első Discho Shit buli fő fellépője a magyarországi DJ Soneec, aki a budapesti Rádió 1 Disco's Hit műsorának egyik lemezlovasa. Bemelegít DJ Sümecz, Thomas és Littasi.

buliplakatok_feb16

 

A G Music Pubban Geréb Robi uralja az este hangulatát egy újabb Night Out bulin, míg a Park étteremben is a szokásos kerékvágásban mennek a dolgok, tehát Kusmó bulit rendeznek. Természetesen a rockzene kedvelői sem maradnak napi betevő nélkül: a Thunder Rock Clubban videó audícióval kezdődik az este, majd ret-rock bulin lehet rázni.

buliplakatok_feb16

Szombaton a blues rajongóknak is jut egy kis zenei csemege: a Kalapos Kávézóban 21 órától lép fel a sepsiszentgyörgyi Blúz Bend egy kis fekete zenével – a koncertre ingyenes a belépés.

buliplakatok_feb16

Farsangi hangulat lesz úrrá a G. Cafén is, ahol Tóth Árpi a szokásos balkáni hangzásokat öltözteti jelmezbe. A legjobb maskarákat díjazzák és meglepetésekre is számítani lehet.

buliplakatok_feb16

A Jungle Clubban a szerelmeseké az éjszaka: DJ Barneey-BRNY lesz a házigazdája az idei Valentine's Partynak, ahol a szerelmes párok különleges meglepetéseket kapnak.

buliplakatok_feb16

Ha énekelni támad kedvünk, akkor rögtön két helyszín közül is választhatunk: a G Music Pubban a múlt heti, nagysikerű Karaoke Vb apropóján ismét karaokera hívják a népet, majd az össznépi tivornyát egy hatalmas bulival zárják, ahol DJ RIBO keveri a zenét.

buliplakatok_feb16

Az Elit Biliard & Pub is csatlakozik a népszerű, éneklős bulikhoz, itt Golyó lesz a karaoke-est házigazdája.

buliplakatok_feb16

Ha szombat, akkor koncert a Thunder Rock Clubban és ez a hétvége sem kivétel. Most egy igazi rocklegenda, Ronnie James Dio legjobb szerzeményeit hozzák el a Kossuth utcai rockbarlangba. Színpadra lép a kolozsvári Hungry for Heaven tribute zenekar – a koncert természetesen ingyenes.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."