Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – átdolgozott zene

A hétvége a tribute zenekaroké: a Thunder Rock Clubban két, feldolgozásokat játszó banda is fellép, de lesz még flamenco koncert és megannyi buli is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Átdolgozott zene
Átdolgozott zene
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. február 23., 19:28
0 hozzászólás. 

A rockereké a csütörtök, mint már annyiszor korábban: a G Music Pub pincéje minden metálszívűt szívesen lát egy újabb rockestre, ahol OP és Nyufi válogatnak a rockzene történelmének legnagyobb slágereiből.

buliplakatok_feb16

Pénteken más stílusok felé evez a Szentimre utcai G Music Pub, ugyanis egyik rezidens lemezlovasuk, Geréb Robi kelti a hangulatot egy újabb Night Out Partyn.

buliplakatok_febr23

A Thunder Rock Clubban a nu metal szerelmesei élhetik ki magukat, ugyanis Európa első Linkin Park tribute bandája, a magyarországi Piknik Park koncertezik. A Csányi Zoli, Sinka Albert, Domán Gábor, Domján Gábor és Raja Hamsa Das alkotta zenekar a népszerű rockbanda legismertebb és legjobb dalait zúzza.

buliplakatok_febr23

A péntek este másik két bulija a városi parkban vár: a Park étteremben szokás szerint Kusmó lesz a hangulatfelelős, míg a Jungle Clubban DJ Sümecz keveri a zenét egy újabb Hit Clubbing Session bulin.

buliplakatok_febr23

Szombaton két koncertre is benézhetünk, ráadásul mindkettő vérpezsdítő. A G. Caféba a flamenco ritmusai költöznek be, Fodor Réka (ének, tánc), Gáspár Álmos (gitár) és Asztalos Zsolt (cajón) tálalásában.

buliplakatok_febr23

A Thunder Rock Clubban ismét egy feldolgozásokat játszó zenekaré a színpad: a záhonyi illetőségű Z.U.P. (avagy Záhony Unplugged Project) rengeteg más zenekar dalát játssza sajátos megközelítésben, azt a célt tűzve zászlajukra, hogy érdekes, ritkán játszott dalokat is előadjanak.

buliplakatok_febr23

A Mokkában ismét Tóth Árpi lesz az ügyeletes, de most kicsit másképp zajlik az este, mint eddig. Zeneaudícióval indul a program, ahol a balkáni hangulatú bulik legjobb számairól tudhatunk meg többet interaktív formában, mintha egy élő rádióműsorban lennénk. Aztán persze fokozatosan buliba hajlik a történet és hajnalig rophatjuk.

A retro rajongóinak a Park étteremben a helye, ahol DJ Levi Take it back to the old school buliján a 80'-as, '90-es évek és napjaink legjobb slágereire tombolhatjuk ki magunkat.

buliplakatok_febr23

Az elektronikus zene kék színbe öltözik szombaton. A Jungle Clubban DJ Barneey-BRNY vezényli az Avataros UV Partyt, ahol a vad színű hangulat mellé arc- és testfestés is társul.

buliplakatok_febr23

A G Music Pubban egyszerűen csak egy fergeteges bulival zárják a hétvégét, ahol a házigazda a Príma Rádióból ismert Csiszka lesz.


címkék: buli bulikorkep zup

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."