Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – középpontban a nő

Nem kell szomorkodniuk a hölgyeknek, amiért csütörtökön volt az ünnepük: több szórakozóhelyen is őket ünneplik a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Középpontban a nő
Középpontban a nő
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. március 09., 13:10
0 hozzászólás. 

Pénteken máris dupla koncerttel indul az este a G Music Pub jóvoltából: a pincekocsmában a Cold Taste lép fel, de előttük még a Transylvanian Rock Band is tart egy kis alapozást. A két zenekar koncertje után hajnalig tartó buli marasztal Geréb Robival.

buliplakatok_marc09

A hölgyeknek kedveskedik most a Fényes Caffé & Pub: DJ Davoid buliján minden lányt welcome drinkkel várnak, 22 és 24 óra között pedig olcsóbban, 5 lejért adják a vodka+narancs italkombinációt.

buliplakatok_marc09

A Corso Cafe & Bar lesz a helyszíne a Valami Team pénteki bulijának: a Hangover Friday című összeröffenés az elektronikus zene rajongóinak kedvez, ugyanis a felhozatal a DNB, dubstep, electro és minimal stílusok legjavából kerül ki.

buliplakatok_marc09

Szintén nőnapi bulit tartanak a Jungle Clubban. Itt DJ Sümecz lesz az ügyeletes hangulatgazda, de nem maradhat el a welcome drink sem a hölgyek számára – amíg a készlet tart. Ugyanakkor a szomszédos Park étteremben Kusmó keveri a zenét.

Szombaton igazi rocklegendákat hoz a színpadra a Thunder Rock Club. Az ikonikus Foo Fighters és Doors zenekarok dalaiból válogat két koncertre valót a Monkey Ranch és a The Doors Tribute Band. Részletekért erre tessék.

buliplakatok_marc09

Ezen a napon sem pihen a Valami Team, hiszen a G Music Pubban csapnak bulit Alternative Nation címmel, ahol az alternatív zenétől a nu metalon, a hip hopon és az rnb-n át az old schoolig mindenfélét kapunk.

buliplakatok_marc09

A G. Caféban Tóth Árpi balkáni hangzásaira rázhatjuk, míg a Jungle Clubban DJ Barneey – BRNY lesz a hangulatgazda, de a buli igazi exkluzivitását két animátorlány adja, akik egész éjszaka szórakoztatják a vendégeket.

buliplakatok_marc09

A Park étterem sem maradhat le a palettáról, itt szokás szerint a retrozene kedvelői érezhetik a legjobban magukat DJ Levi Take it back to the old school bulján a '80-as, '90-es évek és napjaink legjobb slágereivel.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."