Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – már megint a nők

A Jungle Club két este is a hölgyek kegyeit keresi – persze ez nem jelenti azt, hogy a lányok ne érezhetnék ugyanolyan jól magukat máshol is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Már megint a nők
Már megint a nők
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. április 12., 17:40
1 hozzászólás. 

Csütörtökön nemzeti hangulattal indul a hétvége a G Music Pubban. 20 órától a Hargita Rock Band, vagyis a H.R.B. játszik, majd a Mennydörgés metállal és rockal zárja le az esti koncerteket a pincekocsmában.

buliplakatok_2012/apr12

Pénteken jó messzire távolodik az alsó G az előző napi stílustól, ekkor ugyanis Tóth Árpit állítják a keverőpult mögé, aki a balkáni zenék kavalkádjával szórakoztatja a nagyérdeműt.

buliplakatok_2012/apr12

A Jungle Clubban Szőke party az esti téma, de nem szőke nős viccekkel lehet belépni, hanem a szőke lányokat vendégelik meg. A DJ pult mögött Sümecz áll, itt kaphatnak welcome drinket 24 óráig a szőkeségek.

buliplakatok_2012/apr12

A Thunder Rock Clubban az erdélyi zenekaroké a színpad ezen a pénteken. A Shadows Székelyudvarhely egyik legismertebb bandája, tőlük hard rockot hallhatunk, míg a Kontrax Marosvásárhelyről érkezik a heavy metal legjavával.

buliplakatok_2012/apr12

Természetesen a Park étterem is rendelkezésünkre áll, itt továbbra is a szokásos péntek esti Kusmó bulinak örvendhetünk.

Szombaton keményebb zenével támad a TRC: a 213 Slayer Tribute Band a nagy klasszikus Slayer dalaival jön, míg az Ad Astra és a Remorse a thrash muzsika legjavával bombáz. A városunkban már gyakori vendégnek számító Remorse énekes-gitárosával készült interjúnkat itt olvashatjátok.

buliplakatok_2012/apr12

A G Music Pub sem enged lazítani, szombaton egy újabb Night Out bulival állnak elő. A Park étteremben a régebbi zenék szerelmeseinek kedveskednek, hiszen egy újabb retro bulit szerveznek Littasival.

buliplakatok_2012/apr12

A Jungle Club szombaton is hölgyekre vadászik, itt az idő egy újabb Ladies' Night bulira, ahol DJ BRNY zenéje mellé ingyenes koktélok is járnak a hölgyeknek 22 és 24 óra között.

buliplakatok_2012/apr12


címkék: buli bulikorkep

1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bodega
2012-04-13 10:50:04
szoke nok, gondolom, probalgatjak is hivni azt a telefonszamot asztalfoglalashoz...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."