Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – feketén fehéren

Kétszínű lesz a hétvégén a Jungle Club és nagyüzem várható a Thunder Rock Clubban, ahol már csütörtökön a húrok közé csapnak. Tombolj te is!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Feketén fehéren
Feketén fehéren
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. május 03., 17:30
0 hozzászólás. 

A változatosság kedvéért most a Thunder Rock Club nyitja meg a hétvégét, már csütörtökön, ráadásul dupla koncerttel. Először a székelyudvarhelyi Orpheusz lépett volna színpadra, ám a koncertjük betegség miatt elmarad. Attól buli még bőven lesz, hiszen jön a The Hepcats, akik a méltán népszerű és igazán bulis rockabilly-rock and roll vonalon mozognak némi punkos beütéssel.

buliplakatok_2012/maj03

Pénteken is vár a Kossuth utcai rockbarlang, Magyarország talán legnépszerűbb punkzenekara, a Prosectura borzolja a kedélyeket. Az önkéntes tűzoltó- és lendületzenekar koncertjére, szokás szerint, 21 óráig ingyenes a belépő, utána 10 lejt kell fizetni.

buliplakatok_2012/maj03

Ekkor a G Music Pubban is tombolhatunk egy nagyot, itt Tropical Party néven dübörögnek a hangfalak, amikből dubstep, dnb, breaks, electro és hip-hop dől ezerrel, a Valami Team szervezésében.

buliplakatok_2012/maj03

Feketét ölt a Jungle Club: DJ Sümecz zenei felügyelete mellett Black Partyt rendeznek, ahol a fekete pólóban érkezők között ajándékot is sorsolnak. A szomszédos Park étteremben a szokásos Kusmó buli az est fénypontja.

buliplakatok_2012/maj03

Szombatra még jobban bekeményít a Thunder, két heavy metalt zúzó bandát hív a színpadra. A Dying Wish már 1996 óta nyomja a heavy/death zenét, míg a marosvásárhelyi Guillotine 2006 óta esküszik a heavy zenére.

buliplakatok_2012/maj03

A G Music Pubban is megrázhatjuk magunkat, itt ismét egy Night Out bulit szervíroznak, de ha inkább retro zenére vágynánk, akkor a Park étteremben a helyünk, ahol DJ Littasi keveri a zenét egy újabb retró bulin.

buliplakatok_2012/maj03

A Jungle Club kivilágosodik, és fehér öltözetet javasol a szombat éjszakai bulizóknak: a White Party házigazdája DJ Barneey-BRNY.

buliplakatok_2012/maj03


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."