Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép - tripla koncert, szimpla salsa

Megint lesz csajos buli és salsa a Jungleben, valami rendkívülire készül Dolga, a rockclub pedig tripla koncerttel örvendeztet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Tripla koncert, szimpla salsa
Tripla koncert, szimpla salsa
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. május 10., 16:35
0 hozzászólás. 

Nem vagyunk túlzottan jól ellátva bulikkal ezen a hétvégén, de azért akad lehetőség szórakozni. Pénteken a G Music Pubban DJ Dolga az aktuális házigazda, a buli plakátja valami rendkívülit ígér, legalábbis erre következtethetünk a This is not an ordinary party címből.

buliplakatok_2012/maj10

Szintén pénteki ajánlat a Jungle Club bulija, a Coronita After & Sláger party, ahol 22 és 24 óra között welcome drinkkel is meglepnek, amennyiben a DJ pulthoz osonunk. A szomszédos Park étteremben nem lesz semmi meglepő, csak az igazi tömegmágnes Kusmó buli.

buliplakatok_2012/maj10

A Thunder Rock Club újból három koncerttel vár minket: a tatabányai Ideas, vagyis a magyar Nightwish, nem először jár nálunk, korábban a Székelyföldi Rockmaratonon is hallhattuk őket. Előttük a szászrégeni Empty Dreams és a székelykeresztúri Perfekt Defekt is fellépnek: előbbiek az Ideas-hoz hasonló zenével és most egy meglepetés programmal rukkolnak elő, míg a keresztúri banda klasszikus zenei műveket ad elő rockzenei köntösben.

buliplakatok_2012/maj10

Szombaton többek között a G Music Pubot tudjuk kiszemelni szórakozás céljából, ahol ismét Night Out bulin lehet rázni hajnalig, míg a Jungle Clubban DJ Barneey-BRNY felügyel egy újabb Ladies' Night bulit, ahol a hölgyeket 22 és 24 óra között ingyenes fény koktéllal várják, amíg a készlet tart.

buliplakatok_2012/maj10

A Park étterem ismét latinosra hangol: 18 órától táncot lehet tanulni, amit a 22 órakor kezdődő salsa bulin gyakorlatba is ültethetünk, végül levezetésképpen éjjel 1 órától retró partyn rázhatjuk, ha marad még energiánk.

buliplakatok_2012/maj10

Jövő héten a hétköznapokra is akad buli, hiszen a kicsengetések időszakának közeledtével a klasszikus Csengő bulik következnek. A Park étteremben hétfőn és szerdán Retró buli lesz Golyóval, míg kedden és csütörtökön Nándi és zenekara húzza a talpalávalót.

buliplakatok_2012/maj10


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."