Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – máris itt a nyár?

Megérkezett a legforróbb évszak, legalábbis a Jungle Clubba biztosan. Ha nem ilyen vidám dolgokra vágysz, akkor van kemény metál is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Hétvégi bulikörkép: 23. hét
Dán legenda érkezik ezen a héten a Thunder Rock Clubba
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. május 31., 16:13
0 hozzászólás. 

Azt eddig is tudtuk, hogy a Thunder Rock Club nem aprózza el, ha koncertekről van szó, de most talán minden eddigit felülmúlnak és már csütörtökön bulizni hívnak. Az Akral Necrosis fellépését a dán Denial of God koncertje követi – a legendás black metal zenekarra 15 lejért tombolhatunk.

Ha nem koncert kell, de azért a rock jólesne, válasszuk bátran a G Music Pubot, itt ugyanis rockest a menü, a zenéért Kibcsi felel.

Pénteken a végzősöket invitálja bulira a G Music Pub, ezúttal Night Out bulin engedhetik ki a gőzt. A Jungle Clubba máris megérkezett a nyár, legalábbis a Summer Begins Party erre utal – belépő 5 lej, a ruhatára újabban ingyenes.

Nem marad el a klasszikus Kusmó buli sem a Park étteremben, a csillogó bőrfejű zenék rajongói pedig a Thunder Rock Club felé vegyék az irányt, ahol a Fehér Törvény és az Utolsó védvonal koncerteznek.

A kicsengetés lázában égők szombaton is bizalommal fordulhatnak G Music Pubhoz bulikezelésre még egy Night Outon, míg a Jungle Club újból a hölgyekre fókuszál, DJ Barneey-BRNY megint Ladies' Night bulit szervez. A hölgyeknek 24 óráig ingyen jár a fény koktél, 22 és 24 óra között vodka+alma és whiskey+cola kombókat érdemes gyűjteni, hiszen csak 4 lejt kérnek ezekért.

A Park étteremben a megszokott retró buli az aktuális ajánlat, a házigazda ezúttal Littasi. A Thunder Rock Club sem halkul, most a punkzene kedvelői tombolhatnak az Aurora zenéjére.

Múlt heti bulifotók: Jugle Club péntek, Jungle Club vasárnap.


címkék: bui bulikörkép

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."