Lyukasóra » Pályázatok

Megjöttek a rajzok, indulhat a szavazás!

Rajzpályázatunkra huszonkét alkotással neveztek a kicsik – a remekművekre egészen péntek délutánig lehet ütni a virtuális szavazópecsétet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Heted7Suli

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra...

Rajzpályázat gyerekeknek
Szebbnél szebb képeket kaptunk, alig tudunk választani
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. szeptember 12., 11:54
0 hozzászólás. 

Igazi gyermeki csodák, kiválóan sikerült rajzok érkeztek a nemrégiben meghirdetett pályázatunkra. A felkészítő és első osztályba készülő gyerekeket arra kértük, rajzolják le a számukra legkedvesebb nyári élményüket. A kicsik örömmel álltak a feladat elé és a fürdéstől a focizáson át egy esküvői cipőlopásig mindenféle témában érkeztek nevezések.

Most a zsűrin a sor, a zsűri tagjai pedig olvasóink: az összes pályamunkát feltöltöttük az uh.ro Facebook profiljára, ahol már lehet is nézegetni a rajzokat, valamint szavazni a legjobban tetsző(k)re.

Válaszd ki tehát a legszebb, legeredetibb, legaranyosabb, vagy csak egyszerűen a neked legjobban tetsző rajzot vagy rajzokat, és nyomj egy like-ot rá. Szeptember 14-én, vagyis pénteken 16 órakor zárulnak az e-urnák: aki eddig a legtöbb like-ot begyűjti, egy 350 lejes tanszercsomagnak örülhet, az AWG üzlet jóvoltából.

Mi is vesszük a bátorságot és kiválasztjuk a nekünk legjobban tetsző alkotást: a szerkesztőség tagjainak kedvence szintén ajándékot kap, méghozzá egy 150 lej értékű tanszercsomagot, szintén az AWG üzlet jóvoltából.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."