Lyukasóra » Pályázatok

Rajzolj könyvért, édességért

Nálatok hogyan telik egy kellemes családi nap? Alkoss, és nyerj.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Heted7Suli

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra...

Egy nap a családdal rajzpályázat
Egy nap a családdal rajzpályázat
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. szeptember 05., 13:38
0 hozzászólás. 

Egy nap a családdal címmel hirdet rajpályázatot a Lelki Egészség Világnapja alkalmából tartandó rendezvénysorozata részeként az Erdélyi Életvédők Egyesülete. A pályázatra 7-12 éves gyerekek nevezhetnek be olyan pályaművekkel, amelyek egy, a családdal töltött napot elevenítenek meg. A nyeremények gyermekkönyvek és édességek lesznek.

A pályázat részletei

A rajzokat A4-es méretű lapra színes ceruzával, zsírkrétával vagy vízfestékkel kell elkészíteni, egy pályázó csak egy rajzzal nevezhet be. A díjazás két életkor szerinti kategóriában, a 7-9 évesekében és a 10-12 évesekében történik, mindkét csoportból az első három helyezett vihet haza nyereményt.

A műveket borítékba helyezve az alábbi postai címre várják szeptember 30-ig (postai bélyegző dátuma): 535600 Székelyudvarhely, Tábor utca 3B/2 szám, Hargita megye, vagy elektronikus formában, lefényképezve, az alábbi email címre: eletvedok@yahoo.com. A borítékba, emailbe mellékeljék a pályázó adatait is (neve, születési dátuma, életkora és pontos címe). A postán küldőknek ezeket az adatokat, a szülő telefonszámával vagy email címével együtt, külön lapon kell feltüntetniük.

A nyerteseket október 10-ig értesítik levélben, telefonon vagy e-mail-ben. Az elektronikusan elküldött rajzokat eredeti formájukban a díj átvételekor, október 12-én szükséges bemutatni. A rendezvényt támogatja Székelyudvarhely önkormányzata.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."