Lyukasóra » Pályázatok

Lehet művészkedni a nemrég megtalált sírkővel

Elénekelnéd, hogy itt es jobb, mint Csíkban, vagy van egy jó fotó-ötleted? Most kiélheted a kreativitásodat!

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Heted7Suli

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra...

Sajtót tájékoztat a Karalábé Lovagrend
Lehet fotózni, fotosoppolni, írni, zenélni
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. június 25., 10:49
0 hozzászólás. 

Összművészeti pályázatot írt ki a Karalábé Lovagrend a nemrégiben megtalált, Itt es jobb, mint Csíkban feliratú sírkő kapcsán. Az erről szóló sajtótájékoztatót rendhagyó helyen, a vasúti híd alatt tartotta meg a karalábés vezérkar – így érezték biztosnak azt, hogy a történelemhamisítók ne tudjanak műholdakkal nyomozni utánuk.

Csedő Attila legfőbb karalábé, a lovagrend vezetője elmondta, bárki, bármilyen alkotást készíthet, ami a városi parkban felállított sírkőhöz kapcsolódik: be lehet komponálni fotókba, oda lehet fotosoppolni a kedvenc politikusok kezébe, vagy akár lehet róla ódát is írni. Szabó Károly, a lovagrend egyik tagja azt javasolta, hogy meg is lehetne táncoltatni a 250 kilós követ: ezt külön díjaznák.

A bármilyen jellegű pályamunkákat július 25-én, pénteken éjjel 3 óra 45 percig várják, amelyeket a Karalábé Lovagrend Facebook oldalára lehet feltölteni, de ugyanitt lehet üzenni is nekik a pályázat kapcsán.

Eredményhirdetés és kiállítás-megnyitó július 31-én, 13 óra 10 perckor esedékes, a kő környékén, a városi parkban. Három díjat is osztanak a pályázaton: az első helyezett a lovagrend Épített Örökség Megőrzéséért Munkálkodó Szakbizottságának tagságát nyeri el, míg a második és harmadik díj egyelőre meglepetés.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."