Lyukasóra » Rendezvények

Ingyen fesztiválozhatunk idén

A magyarországi Hegyalja fesztivál négy határon túli város lakóinak biztosítja az ingyenes belépést – az egyik szerencsés Székelyudvarhely.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Hegyalja Fesztivál
Fotó: parameter.sk
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. február 05., 10:58
0 hozzászólás. 

Tavalyi jó szokásukat folytatva, és kibővítve, idén már nem csak magyarországiak juthatnak be ingyen a tokaji Zöld Fesztiválra, hanem négy másik, határon túli település lakói is.

A 2013-as Hegyalja Fesztivál ingyenes belépőiért négy ország (Szlovákia, Románia, Ukrajna és Szerbia) tizenkét városa versengett, a Facebookos szavazáson minden ország egy-egy települése nyerhetett. Romániából városunk mellett Szatmárnémeti és Nagyvárad voltak az esélyesek, ám az udvarhelyi szavazók messze lekörözték a másik két várost, így 1278 szavazattal mi diadalmaskodtunk.

Egyéb teendőnk nincs is, ha tetszik a felhozatal, akkor csupán meg kell jelennünk 2013. június 25 és 30 között Tokaj Hegyalján és igazolnunk lakcímünket, vagyis, hogy székelyudvarhelyiek vagyunk. Máris kezdődhet a buli.

Idén a 14. alkalommal rendezik meg a Hegyalja Fesztivált, ami egy környezetvédelmi akcióból nőtte ki magát. Fő jellegzetességei a Tisza nyújtotta élmények, a tokaji borok közelsége, a világörökség részévé nyilvánított helyszín, és természetesen az elmaradhatatlan koncertek.

Az idei biztos fellépők között már ott van a Scooter, a Skindred, a Down és az Asking Alexandria is, de érdemes követni a Hegy' web- és Facebook oldalát is, ahol folyamatosan jelentik be az új zenekarokat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."