Színes » Érdekességek

Mozogjon ingyen a Septimiában

Ezen a hétvégén új szolgáltatásokat vezet be a város legnagyobb wellness-központja, ezeket most ingyenesen lehet kipróbálni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. január 28., 14:24
0 hozzászólás. 

A Septimia wellness-központban alakformáló torna és vízi torna indul, melyet ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálhat minden wellness-kedvelő. Az alakformáló tornát azok számára ajánlják leginkább, akik karcsúsodni szeretnének, vagy egyszerűen csak mozgásra vágynak. A torna kíméletes, nem kell profi sportolónak lennünk, hogy élvezhessük az előnyeit. Az akció szombaton és vasárnap, azaz január 29-én és 30-án érvényes, mindkét nap 12 és 17 órától kezdődik a tornaprogram, amin ingyenes a részvétel.

A vízitorna teljes testi-lelki felfrissülést kínál minden résztvevő számára, kortól függetlenül, nőknek és férfiaknak egyaránt. Az aquagim minden testrészünket alaposan megmozgatja, ugyanakkor kíméli az ízületeket és a gerincet. Bár vízben történik a mozgás, úszni nem kell tudni, így bárki belevághat az alakformálásba, ami kiválóan egészíthet ki egy diétát. Wellness belépővel ingyenesen kipróbálhatja ezt a mozgásformát.

Szasza

Ezen kívül a wellness-belépőt kiváltók számára február 1-től ingyenes mézes vagy sós szaunaprogramot kínál a Septimia, ezeken naponta 18:30-tól és 20:30-tól lehet részt venni.

Mindenkinek kellemes kikapcsolódást és időtöltést kíván a Septimia Hotel-Wellness & SPA!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."