Lyukasóra » Rendezvények

A Face Today megy Budapestre

Mind a tíz zenekar ajándékcsomagot kapott, a Face Today pedig esélyt egymillió forintra. Szombaton volt a Peron Tehetségkutató Székelyudvarhelyen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Face Today
A Face Today vehet részt a budapesti Hangfoglaláson | Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. november 23., 21:12
0 hozzászólás. 

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum és a Peron Music Alapítvány másodjára szervezte meg a Siculus Ifjúsági Házban a tehetségkutatót, melyre november 5-ig tíz zenekar jelentkezett.

A zsűri tagjai - Cserteg István (Peron Music Alapítvány igazgatója, a zsűri elnöke) Hudák Tibor (Peron Music Alapítvány, mentor, tehetségsegítő, zenész), Ruff Ferenc (zenész, zenetanár, a Paksi Pop Rock Jazz Tehetségkutató igazgatója), Szabó Attila (Más Rádió, zenei szerkesztő), Orosz Pál Levente (Príma Rádió, igazgató), Szász Csaba (Star Rádió, zenei szerkesztő), Antalfi József (Hargita Népe napilap, Stereogam zenekar) - az első három zenekar díja mellett egy különdíjat is kiosztott.

Az elismerést, a legjobb énekesnek járó díjat, stílszerűen egy mikrofont a gyergyószentmiklósi The Blast vokálosa, Portik-Hegyi Lívia kapta.

Az alternatív, ska, funky zenét játszó sepsiszentgyörgyi Phase állhatott a dobogó harmadik fokára, ők ajándékcsomaggal utazhattak haza.

Második lett a zsűri szerint rádióbarát zenét játszó borszéki DNS, akik meghívást kaptak egy magyarországi rock fesztiválra és részt vehetnek a 2014-es paksi tehetségkutatóra.

A fődíj itthon maradt, azaz a székelyudvarhelyi Face Today zenekar állhatott a dobogó legmagasabb fokára, így ők képviselik Erdélyt a budapesti 2014-es Hangfoglalás Magyarország döntőjében, ahol az egymillió forint értékű technikai fődíjért indulnak a zenekarok. Emellett felléphetnek az A38 Hajón.

Minden zenekar ajándékcsomaggal (dobok, húrok, eszközök) távozott, és a zsűri jókedvvel nyugtázta, hogy az előző évben résztvevők megfogadták tanácsaikat, így színvonalas produkciót nyújtottak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."