Lyukasóra » Rendezvények

Nyuszifészek-keresésre invitálják az óvodásokat

Kisiskolások közreműködésével Húsvétra hangoló programmal készül az Udvarhelyszéki RMDSZ Nőszervezet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Nyuszifészek
Nyuszifészek
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. április 08., 12:06
0 hozzászólás. 

A Nyuszifészek-keresés során a szorgos kezű gyermekek, az I-IV. osztályos diákok tanítóik segítségével április 7-e és 10-e között elkészítik kézműves húsvéti nyuszifészkeiket.

Ezeket a szervezők április 11-én, pénteken elrejtik a Városi parkban és a Bethlen lakónegyedi Dávid Ferenc téren, amelyeket a város óvodásai fognak felkutatni.

A keresés 10 és 12 óra között zajlik, közben az apróságok a közelgő húsvéti alkalomhoz illő versikékkel, mondókákkal fejezik ki köszönetüket a fészekkészítőknek.

Eddig városunk három iskolájából jelentkeztek, és több nyuszifészekkel ajándékozzák meg az óvodásokat: a Móra Ferenc Általános Iskolából Tifán Irénke tanárnő szervezésében az iskola diákjai, a Tompa László Általános Iskolából Pálfi Tünde tanító néni, valamint a Bethlen Gábor Általános iskolából Kányádi Csilla, Bálint Ibolya és Kovács Enikő tanító nénik irányításával kisiskolások készítik a fészkeket.

Ha valakinek kedve támad nyuszifészek-készítésre, kérik, tegye meg és vigye be a polgármesteri hivatal 1-es számú irodájába. Ha nincs rá lehetősége, akkor értesítse a szervezőket.

További információk kérhetők Kolumbán Imolától, az Udvarhelyszéki RMDSZ Nőszervezet elnökétől, a 0733 313 001-es telefonszámon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."