Lyukasóra » Rendezvények

A Toolzás rollerezhet a Diáknapok után

Rollerrel gurulnak a 22. Székelyudvarhelyi Diáknapok győztesei. Tool jók voltak. Jövőre is megtörik a csendet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Diaknapok22
Kötelező program
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. május 12., 12:50
0 hozzászólás. 

A 22. Székelyudvarhelyi Diáknapokra kilenc csapat jelentkezett, összesen 130 diák mérte össze tudását és rátermettségét a kinti és benti programokon.

A Toolzás, a Pa-Raszta, a Muzs-IQ-sok(k), a Mind-egy-ek, a Homie's, a Funtomime, a Descurcă-Réce, B.É.L.A., az Ala Coolers hétfőn állt rajthoz, majd naponta a tanítási idő után az élő sakkjátszmától kezdve a lányoknak is szóló boxermaratonig állta ki a próbákat.

Diaknapok22-1

Persze nem csak a kötelező programokon, de a koncerteken is érdemes volt bizonyítani, ha nem mást, akkor a szórakozásra való hajlamot.

Ezekből sem volt hiány a Megtörjük a csendet szlogennel zajló rendezvényen: a Face Today és a 1st Attempt után pénteken több mint 500 udvarhelyi előtt zenélt a pécsi Punnany Massif.

Vass Orsolya, a szervező UFF elnöke szerint a következő diáknapokon is megrendezik a szejkei napot, hiszen nagyon jó hangulatban zajlott az itteni levezetés. Főzőverseny, ügyességi versenyek és akadálypályák nehezítették ezt az utolsó napot, a résztvevők közös produkciót is előadtak a színpadon.

Az első helyen végző Toolzás mindent vitt, azaz a méregzöld rollerekkel ők róják a várost. A dobogó második fokára a B.É.L.A. és Funtomime, harmadikra a Muzs-IQ-sok(k) állhattak a vasárnapi eredményhirdetést követően.

"Mindenképp hasonló rendszerben szervezzük meg a következő évi diáknapokat, újításokban is gondolkodunk" – fogalmazott az UFF elnöke.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."