Lyukasóra » Rendezvények

Tartalom is lesz, nem csak ereszd el a hajamat

Tudod, mi a közös a 14 éves regényíróban, a fiatal politikusban és a divatvloggerben? Ott lesznek a VIBE-on.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

VIBEsajtaj
A VIBE Koli sajtótájékoztatója, fotó: a Vibe sajtóközleménye
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD/SAJTÓKÖZLEMÉNY
2017. június 23., 08:48
0 hozzászólás. 

Már csak két hét van hátra a debütáló marosvásárhelyi VIBE Fesztiválig. A szervezők tartalmas időtöltést is ígérnek a Vibe Koliban, nem csak a bulikat éjszakánként.

Borzási Sarolta a VIBE Koli koordinátora szerint a legkülönbözőbb területeken dolgozó szakembereket sikerült összegyűjteni, hogy ők előadásokat tartsanak. „Részt vehetünk a Kalózlány című fantasy regény 14 éves szerzőjének közönségtalálkozóján, de a Mi igaz a House of Cardsból című előadás által azt is megtudhatjuk, milyen a politika a hétköznapokban. A Kolin lesz karriertervezésről szóló, személyre szabott tanácsadás, de naprakész információkhoz is juthatunk a legfrissebb divattrendekről Szabó Hédi vlogger segítségével" – ismertette a szervező.

Népszerűsítik a tudományt

Lőrincz István Zoltán, a Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) elnöke szerint közös céljuk a tudománynépszerűsítés. „Bátran mondhatom, hogy minden csatlakozó szervezetnél partnerre találtunk ebben" – fogalmazott és kiemelte a házigazda Marosvásárhelyi Magyar Diákszövetség szerepét.

Tamás Réka, a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) irodavezetője, aki szombaton még elnöki jelöltségéről lemondó beszédével érintette meg a küldötteket, elmondta, sikeres fiatal vállalkozókat hoznak a VIBE-ra, hogy a fiatalok érezzék, érdemes itt maradniuk.

Ezt megjegyzed!

Rés Konrád Gergely reméli, hogy az elsőgenerációs fesztiválozók megjegyzik Marosvásárhelyt. Ezért indították el a Szeretem Marosvásárhelyt! nevű kampányt is, a Facebook oldal legkedveltebb tartalmát, amelyet a jellegzetes marosvásárhelyi utcákon, helyszíneken készült fotók alkotnak.

Végezetül a fesztiváligazgató elmondta, hogy eddig több mint 50 fellépőt jelentettek be és hosszú még a sor. Úgy gondolja, minden adott lesz, hogy a Marospart Erdély legpartisabb partjává váljon erre a négy napra: „négy látványosan berendezett zenei helyszín, kényelmes pihenőhelyek, chill zone, a VIBE Koli nevű nyári egyetem, meleg vízzel, tusolókkal felszerelt kényelmes sátorzóna, vagy az egyetemisták pénztárcájához igazított árakkal működő food court".

A VIBE Koli pontos programját itt találod meg.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."