Geoană: „Băsescu paranormális erőket használt ellenem!”

A PSD emberei igencsak érdekes kijelentéseket tettek az utóbbi időben, többük szerint az elnökválasztáskor mágiát is használt a PD-L.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

m_and_m_geoana
m_and_m_geoana
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. január 19., 10:50
1 hozzászólás. 


A történet még az elnökválasztások második fordulója előtt kezdődött, ekkor ugyanis Viorel Hrebenciuc, a szocik kampányfőnöke kissé tartott a második elnökjelölti vitától, szerinte ugyanis a választott napon (csütörtök) erős a „lila láng”, és Băsescu is ekkor van a legjobb formában. A lila láng egyébként okkultista jelentéssel bír, ősi egyiptomi szövegek írnak róla, mint a hét gyógyító láng egyike. Most talán ne menjünk bele a miszticizmus részleteibe, elég az hozzá, hogy a PSD-s jelölt, Mircea Geoană felesége, Mihaela Geoană, a napokban adott nyilatkozata szerint érezte a negatív energiákat a vita során.

lila_lang

Valószínűleg ilyennel játszik Băsescu

Ehhez csatlakozott a PSD-s vezér is, ugyanis Geoană is úgy vélte, hogy Traian Băsescu paranormális képességekkel rendelkező emberek segítségét használta fel a vita során, ezzel gyengítve az ő képességeit. Ezt mondta a PSD elnöke.

Tegyük is túl magunkat ezen a hirtelen sokkon és képzeljük el, hogyan is folyhatott le ez a dolog a PD-L háza táján. Feltételezzük Băsescu igen sokat imádkozhatott Poszeidónhoz, a tengerek istenéhez, hiszen ő maga is érintett hajózás terén, ezért számíthat a jó kolléga segítségére. És akkor biztosan vannak viking ismerősei, vagy akár ősei is, ezeknek a szelleme pedig intenzíven él benne, és körüllengi a narancssárga párt teljes testületét. Ha már Hrebenciuc Egyiptomot emlegette, akkor talán ehhez a kultúrához is köze van a kopaszodó ex-hajóskapitánynak. Az itteni istenségek közül talán a hermafrodita Hápi lehetett sóhajainak célpontja, ugyanis a mítoszok szerint ő felelt a Nílusért.

m_and_m_geoana

Látják a negatív energiát?

Végül is talán mindegy, hogy melyik égieknek áldozott PSD programfüzetet Băsescu, célját elérte, hiszen ismét az ő kezében az ország. Javaslom a más vallásúaknak, hogy rettegjenek, ki tudja miket talál még ki az öreg varázsló.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
manocskaa
2010-01-19 12:09:05
Politikusaink nem csak hazugok, de betegek is :0

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."