Előzetesben a kereskedelmi és iparkamara elnöke

Előzetes letartóztatásba helyezték szerdán Mihail Vlasovot, a kereskedelmi és iparkamara elnökét, akit azzal gyanúsítanak, hogy egymillió euró kenőpénzt kért egy üzletembertől.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Mihail Vlasov
Mihail Vlasov
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. március 20., 07:13
0 hozzászólás. 

A bukaresti ítélőtáblának az előzetes letartóztatásba helyezésről szóló ítélete nem jogerős. Vlasovot kedd este vették őrizetbe, miután egy bukaresti vendéglőben tetten érték, amint átvett egy üzletembertől 200 ezer eurót, az általa kért összeg első részletét.

Az ügyészek az állítják: Vlasov felajánlotta az üzletembernek, közbenjár a kamara alárendeltségébe tartozó kereskedelmi bíróságon, hogy az üzletember pere kedvezően alakuljon.

Vlasov megígérte, gondoskodik róla, hogy a per során több tárgyalási időpontot tűzzön ki a bíróság, és az üzletembernek legyen ideje kifizetni részletekben a megvesztegetés fejében kért összeget.

A szóban forgó kereskedelmi bíróságot Bogdan Olteanu, a nemzeti bank egyik alelnöke, volt liberális párti képviselő, valamint a kereskedelmi és iparkamara elnökének egyik lánya, Vanda Vlasov vezeti - írta a Mediafax hírügynökség.

A kamara alárendeltségébe tartozó nemzetközi kereskedelmi bíróságot 1954-ben hozták létre Romániában azzal a céllal, hogy megvitassa a vitás külkereskedelmi ügyeket. Mihail Vlasov 2007 óta vezeti a kereskedelmi és iparkamarát.

mti



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."