Vaktában szervezik meg az MPP országos kongresszusát?

Belvitáktól hangosnak ígérkezik a Magyar Polgári Párt hétvégére összehívott országos kongresszusa, amiről majd oldalunkon is olvashatnak helyszíni tudósítást.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

szasz_j
szasz_j
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. április 08., 14:19
0 hozzászólás. 


Április 10-ére, azaz szombatra tűzték ki az Országos Tanács (OT) ülését, amit a gyergyószentmiklósi művelődési házban szerveznek. Az idei kongresszus napirendi pontjai hasonlóak lesznek a tavalyiéhoz: tisztújítást tartanak és módosítják az alapszabályzatot. Nagy a valószínűsége annak, hogy a párt jelenlegi elnökének, Szász Jenőnek nem lesz kihívója.

szasz_j

Mint ismeretes, az egy évvel ezelőtt megszavazott alapszabályzatot az MPP belső ellenzéke megtámadta, és a tavaly elfogadott módosításokat a bukaresti törvényszék elutasította. Az alakulat vezetősége nem szándékszik kivárni a bírósági döntés indoklását, valamint a fellebbezés lefolyását, elébe mennek az ügynek, és mondhatni „vaktában” korrigálják az elutasított szabályzatot. Ugyanakkor több polgári tisztségviselő és párttag levélben kéri Szász Jenő alapító elnököt, hogy halassza el a szombati OT-ülést. Szerintük elhamarkodott ennek összehívása, mivel még az sem lehet tudni, hogy a fővárosi igazságügyi szerv konkrétan mit kifogásol, valamint a tisztújítás sincs megfelelően előkészítve.

Az ügy további fejleményeit oldalunkon követhetik.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."