Elkezdődött az MPP országos kongresszusa

Nemrég kezdődött meg az MPP Országos Tanácsának ülése, ahol a politikai programról és az elnökségről is döntenek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

mpp_elnokseg
mpp_elnokseg
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. április 10., 13:10
0 hozzászólás. 


Ma tartja Országos Tanácsának rendkívüli ülését a Magyar Polgári Párt Gyergyószentmiklóson. A 135 lehetséges küldöttből 125 van jelen az ülésen, így a tanács döntőképes, megvan a fele plusz egy létszám. A Bihar megyei szervezet nem küldte el névsorát, így őket nem tudták nyilvántartásba venni. Ha ezt megtették volna, 148 lett volna a küldöttek maximális száma. Jelen esetben 69 szavazat szükséges egyes határozattervezetek elfogadásához.

mpp_ot_szasz_jeno

Az ülés egyébként röviddel 13 óra után kezdődött, a magyar himnusz és a Szózat elhangzása után felolvasták Dr. Kövér László, a Fidesz országos választmányi elnökének és Izsák Balázs, az SZNT elnökének köszöntőjét. Jelenleg a napirend elfogadása van soron, a háromszékiek, a kolozsváriak, a Hargita és a Maros megyeik javasolták az alapszabályzat-módosítás napirendről való levételét, amit egyhangúan elfogadott az Országos Tanács.

mpp_elnokseg

Ezt a pontot leszámítva a teljes napirend elfogadásra került, így szó esik a párt politikai keretprogramjának kibővítéséről, a tagsági díjról, az Alapszabályzat-értelmező, Etikai és Konfliktuskezelő Bizottság, az Országos Pénzügyi Ellenőrző és Vagyonkezelő Bizottság tagjainak megválasztásáról és ezek szabályzatainak elfogadásáról, valamint megszavazzák az MPP elnökségi tagjait és elnökét is.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."