27 román embercsempészt vettek őrizetbe

Bukarest rendszeresen közli, hány román állampolgárt gyanúsítanak embercsempészettel külföldön.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bilincs
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. augusztus 31., 05:26
0 hozzászólás. 

Szerda óta 27 román állampolgárt vettek őrizetbe Magyarországon embercsempészet gyanújával - közölte vasárnap a bukaresti külügyminisztérium.

A román külügy naponta több közleményt is kiadott a hét végén, amelyekben - a magyar és osztrák hatóságoktól származó információkra hivatkozva - rendszeresen beszámolt a román állampolgárok ellen embercsempészetért külföldön indult eljárások fejleményeiről.

Bukarest vasárnap délben azt közölte, hogy a budapesti rendőrség újabb három román állampolgárt vett őrizetbe embercsempészetért, majd este újabb közleményben számolt be egy Kisteleken őrizetbe vett román állampolgárról. A román külképviseletekkel hivatalosan közölt magyarországi hasonló esetek száma a román külügy összesítése szerint szerdától vasárnapig 27-re emelkedett. Hozzátették: eddig egyetlen gyanúsított sem igényelt konzuli segítséget.

A bécsi román nagykövetséget az osztrák hatóságok egy salzburgi és egy braunaui esetről tájékoztatták, mindkét alkalommal román teherautósofőröket vettek őrizetbe - közölte a bukaresti külügyminisztérium.

mti



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."