Dragnea megmondta, hogy mi a demokrácia

Az biztos nem, hogy egy ember van Romániában, aki megmondja, hogy mi a jó és mi a rossz. Ő mondta.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

dragnea
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO / AGERPRES
2017. szeptember 28., 10:42
0 hozzászólás. 

"Az, hogy egy ember van Romániában, aki megmondja, hogy mi a jó és mi a rossz, hogy ki tehet valamit és ki nem, aki utcai tüntetésre biztat, nehogy ez a többség ki tudja, mit csináljon: nekem úgy tűnik, hogy ez egy kifele vezető lépés a demokráciából" - nyilatkozta Dragnea a parlamentben arra utalva, hogy Klaus Iohannis államelnök kedden azt nyilatkozta, hogy elégedett az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) munkájával és szerinte a DNA főügyészét, Laura Codruța Kövesit ért vádak egy olyan "játék része, amely túl messze ment".

Az államfő szerint „megrendítően" nagyszámú politikus támadja az igazságszolgáltatást és emiatt a civil szféra „maximális" figyelmére van szükség, de nem tiltakozni hívja az embereket, hanem csak azt szeretné, hogy véleményt nyilvánítsanak.

Arra az újságírói kérdésre, hogy értelmezhető-e tiltakozásra buzdításként az államfő keddi nyilatkozata, Dragnea azt válaszolta: „fennáll a veszély", hogy Klaus Iohannis keddi nyilatkozatát ekként értelmezzék. Dragnea szerint „elfogadhatatlan", hogy bárki nyomást gyakoroljon a parlamentre, hogy milyen törvényeket fogadjon el.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."