Stoppolj a neten!

Ha nincs kedved az út szélén álldogálni, vagy autóval mennél valahova és utastársa van szükséged, akkor neked készült a stoppoljonline.ro.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 29., 13:13
3 hozzászólás. 

Meguntad, hogy néha órákig kell stoppolnod, hogy végre megszánjon valaki? Esetleg van saját autód, de nem szívesen vágsz neki az útnak, mert nincs kivel megoszd a költségeket, ráadásul egyedül borzasztóan unalmas és fárasztó utazni? Eleged van abból, hogy órákig kell zötykölődnöd a vonaton, ha haza akarsz jutni? Torkig vagy azzal, hogy a Székelyföldnek a leglehetetlenebbek a vonat-összeköttetései, és a Partium helyzete se sokkal rózsásabb? Enyhén összeszorul a gyomrod, ha eszedbe jut: holnap utazol?

Na, valahogy mi is így voltunk ezzel. Elegünk lett abból, hogy minden hazaút egy kisebbfajta vegzatúra. Aztán eszünkbe jutott, hogy meg lehet ezt oldani másképp is. Természetesen jóval egyszerűbben. Például egy olyan közösségi oldallal, amely kizárólag azzal foglalkozik, hogy segít stoposoknak és autósoknak egymásra találni. Sokkal biztonságosabb és kényelmesebb autósnak, stopposnak egyaránt, ha tudja ki az útitársa, de ezt talán mondanunk sem kell.

Szasza

Nem csak így lehet...

Ahhoz azonban, hogy az oldal sikeres legyen, ti is kelletek. Ehhez csupán regisztrálnotok kell. Ugyanakkor azt szeretnénk, hogy ez a projekt – hogy ma divatos szóhasználattal éljünk – minél ismertebbé, népszerűbbé váljon. Na nem azért mert az nekünk jó, hanem, mert így tud igazán hatékonyan működni az oldal. Egyszerű matematika: minél többen regisztráltok, annál nagyobb a kereslet – kínálat, és annál nagyobb a valószínűsége, hogy megtaláljátok útitársatokat.

Ez a Stoppolj Online célja: könnyebben, gyorsabban, olcsóbban célba érni. Úgy tervezzük, hogy a visszajelzéseitek alapján, illetve igényeiteknek megfelelően tovább fejlesztjük a weboldalt. Szeretnénk elérni azt, hogy egy jelentős számú közösség épüljön az oldal köré, amely nem csak virtuálisan, hanem a valóságban is aktívan él és utazik.

Szasza

Ezért arra kérünk benneteket, ahol csak tehetitek: közösségi oldalakon, messengeren terjesszétek az igét, akarjuk mondani a linket: www.stoppoljonline.ro. Ha velünk a jószerencse, belevaló kis közösség alakul ki itt, hisz aki már utazott tapasztalhatta, hogy utazás közben mindenki sokkal nyitottabb, közvetlenebb, tartós barátságok is alakultak már ki ilyen alkalmakkor.

Persze nem állítunk olyan képtelenségeket, hogy bennünket kizárólag a lelkiismeret, az altruizmus vagy az önfeláldozás vezérelt, és csak a közjót tartottuk szem előtt, amikor nekiláttunk tervünk megvalósításához. Ennek ellenére vagy talán pont épp ezért tény: a weblap sikere sok ember életét könnyítheti meg azzal, hogy így olcsóbbá – és ami talán még fontosabb, egyszerűbbé – teszi az utazást számukra. Mókára fel, stoppoljatok online!


3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Steve0081
2010-09-29 16:47:44
Nagyon jó és dicséretre méltó, hogy az ilyen kezdeményezések-,lehetőségekhez segítséget nyújt az UH.Gratulálok...Így tovább
avatar
weedor
2010-09-30 09:54:56
Értékelendő.
Le az összes kalappal, élni fogok én is vele. :)
avatar
Zsoltisss
2010-10-09 01:36:11
Nagyon klassz!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."