Kedvezményes áron kapható a román Ford

Március 23-tól rendelhető meg a kizárólagosan a krajovai gyárban előállított Ford B-Max. Szeptembertől a kiállítótermekben is megtekinthető lesz a román Ford.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Benzingoz_FordBMax
Benzingoz_FordBMax
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. március 23., 11:20
0 hozzászólás. 

"2013-ban hozzávetőlegesen 2000 B-Max típusú gépjárművet adunk majd el, ami a piac 1,7 százalékát fedi le. Nem hiszem, hogy a románok drágának gondolnák a modellt" – mondta a Ford Románia igazgatója Henrik Nenzen.

Azoknak a romániai vásárlóknak, akik szeptember 15-ig (ekkortól látható majd a márkaképviseletek kiállítótermeiben) megrendelik az autót a Ford 1000 és 2500 eurós opcionális csomagokat kínál. Az autó típusától függően légkondíciónálót, MP3 lejátszót, CD lejátszót, rádiót, parkolási szenzort vagy ablakmelegítést jelent.

A Ford azért adja ezeket a kedvezményeket, mert a szállítási költségek igencsak lecsökkennek más országokhoz képest, hiszen a modellt Romániában gyártják.

Három variációban gyártják a B-Max-ot: ezek az Ambient, a Trend és a Titanium. Az autó három típusú motorral kapható: egy benzines és két gázolajas. A benzines 90, 100 vagy 120 lóerővel, míg a dízel 75 és 95 lóerővel van megáldva. Az alapár 13 400 euró az Ambient, 14 150 a Trend, míg 16 150 a Titanium esetén.

Az autókat március 23-tól, péntektől lehet megrendelni, júliusban test drive-ra vinni, míg szeptemberben már a márkaképviseletek showroomjaiaban is megtalálják az érdeklődők.

Az előrejelzések szerint Krajován idén 60 ezer B-Max-ot gyártanak, 2013-ban pedig a kitűzött cél 105 ezer autó lesz. A Ford B-Max-ot elsősorban külföldre szánják.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."