Gyest kér a magyar államtól az MPP-alelnök

A magyar kormánynak gyereknevelési támogatást kellene biztosítania azok számára, akik könnyített honosítási eljárással szereznek magyar állampolgárságot - véli Kiss István, a romániai Magyar Polgári Párt (MPP) alelnöke.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. január 28., 09:27
1 hozzászólás. 


A Krónika honlapján olvasható cikk szerint Kiss István javaslatát a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) művelődési és oktatási bizottságának legutóbbi, január 17-i budapesti ülésén terjesztette elő - írja a manna.ro.

A Maros megyei politikus úgy véli, hogy a gyes, a gyereknevelési segély nagyobb segítség lenne a jelenlegi, iskolai évenként nyújtott 20 ezer forintos támogatásnál, amelyet a magyar állam ad azoknak a szülőknek, akik a határon túli térségekben magyar iskolákba íratják gyermekeiket.

A Krónika által idézett politikus szerint javaslatát nem lehet egyik napról a másikra bevezetni, annak legfontosabb előfeltétele, hogy a magyar gazdaság újra megerősödjön.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
olvaso
2011-01-28 11:17:26
OFF Bocsant:

Torvenytelenul modositott CSAK Hargita megyeben az ANAF, a PFA Normas listat Januar 10.en. 20.an kiertesive a PFA-sokat.
Nagyon sok egyeni vallalkozast hatranyosan erintett.

A Codul fiscal csak IV negyedevben ad erre jogot nekik.
OUG 117/2010
Art. 49

Akik ilyen adozasi rendszerben voltak gyorsan nezzenek utanna, mert vagy at kell terjenek konyvelesre, vagy tobbszoros adot is fizethetnek ha tobb CAEN szam van a vallalkozasaban.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."