A másodosztályban maradtak az asztaliteniszezők

Jövőre is az A osztályban szerepel a Székelyudvarhelyi ISK-Fejér SK férfi asztalitenisz-csapata. Az utolsó, hazai teremtornán is nyertek, így a kvartett élén zártak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
GyorgySzilard

Tizenöt év után ismét hazai színeket ölt

Játszott már Bajnokok Ligájában is, legutóbb...
KadarTiborek

Újabb székely győzelem Angliában

Az udvarhelyi klub játékosa rangos versenyt nyert az...
Pezsgovel

Anglia csúcsán az udvarhelyi asztaliteniszező

A bentmaradást tűzték ki célul, ehhez képest a Premier...

Asztalitenisz_isk_fejer_apr17
Asztalitenisz_isk_fejer_apr17
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. április 21., 16:03
0 hozzászólás. 

A György István edző-játékos által irányított Székelyudvarhelyi ISK-Fejér vasárnap a sportcsarnokban három ellenfél ellen kellett volna asztalhoz lépjen az A osztályban. A Drobeta Turnu Severin gárdája nem jelent meg, így őket kizárták.

A Szatmárnémeti ellen a Mózes Gyula, Dombi Tihamér, Péter Nándor, György négyes nézett farkasszemet. Az udvarhelyeik biztosan hozták a párharcot, 9–2-re diadalmaskodtak. A másik meccsen pedig az első helyért folyt a harc Buzăuval szemben. Nagy csatában itt is az Isk-Fejér nyert 9–8-ra.

Asztalitenisz_isk_fejer_apr17

A lányoknál is játéknapot rendeztek a sportcsarnokban. Kezdésként 9–0-ra verték Topolovenit, majd két vereséget szenvedtek 4–9-, valamint 5–9 arányban Medgyestől és Bukaresttől.

Mindkét csapat teljesítette célkitűzését, a fiúk bennmaradtak, a lányoknál pedig a fejlődés látható volt a B osztályban. A csapat ezúttal mond köszönetet mindenkinek, aki az idény során mind anyagi, mind erkölcsi támogatást nyújtottak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."