Újabb székely győzelem Angliában

Az udvarhelyi klub játékosa rangos versenyt nyert az angol fővárosban.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
GyorgySzilard

Tizenöt év után ismét hazai színeket ölt

Játszott már Bajnokok Ligájában is, legutóbb...
Pezsgovel

Anglia csúcsán az udvarhelyi asztaliteniszező

A bentmaradást tűzték ki célul, ehhez képest a Premier...
asztalitenisz sajtaj-07

Hazatért és bajnokcsapatot akar

Gálfi Árpád polgármester a város egyik...

KadarTiborek
Kádár Tibor és Ciurcui Melinda, fotó: a Fejér Sport Klub oldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. június 07., 09:29
0 hozzászólás. 

Azután, hogy György Szilárd és csapata megnyerte a Premier League idei küzdelmeit, a 26. London Grand Prix versenyen a Fejér Sport Klub játékosa, Kádár Tibor a marosvásárhelyi születésű, de Spanyolországban játszó Ciurcui Melindával alkotva párt nyerte meg a vegyespárosok küzdelmeit. Egyéniben is jól ment Tibinek, a negyeddöntőben a későbbi győztes ellen maradt alul.

A selejtező csoportban magabiztosan teljesített a Kádár-Ciurcui páros, három győzelemmel jutottak a főtáblára. Hasonlóan teljesítettek a folytatásban is, az elődöntőben 3-1-re győzték le a Kieran Smith és Phil Lenormand párost, majd a döntőben magabiztosan, 3-0 arányban hódították el a tornagyőzelmet a Sanne és Jacintha De Hoop holland párost legyőzve.

Egyéniben Tibi három győzelemmel jutott a főtáblára, az első fordulóban legyőzte wales-i ellenfelét, majd a holland Hoop ellen hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzését. A nyolc közé jutásért az angol James ellen újabb 3-1-es siker következett, a negyeddöntőben azonban útját állta a későbbi skót bajnok, Ramsey, így Tibi egyéniben az ötödik helyen végzett.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."