Sport » Egyéb sport

Próbáld ki magad

Második alkalommal állhatnak a rajtvonalhoz azok a szaladók, akik neveznek az idei Hargita Trail Running terepfutó versenyen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

futas hargita-1
Feel Good Sportegyesület/Facebook
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. augusztus 20., 14:19
0 hozzászólás. 

A székelyudvarhelyi Feel Good Sportegyesület és a KÜNN Racing Sportegyesület közös szervezésében idén második alkalommal 2014 augusztus 30-án tartják az országos szintű Hargita Trail Running terepfutó versenyt a Hargita-hegységben. A sporteseménnyel népszerűsítik a természetben való mozgást, a Hargita-hegység természeti szépségeit, illetve a székelyföldi régió aktív turizmusát.

Idén is három különböző távra várják a résztvevőket, hogy a kisgyerekes családoktól kezdődően, a kezdő futókon át a tapasztaltabbakig mindenki megtalálja a magához illőt. A tavalyi évhez képes az egyéni távokat bővítették egy látványos szakasszal, így a hosszabb 32 km-es táv Hargitafürdő - Bagolykő és a Madarasi Hargita között vezet, a közepes 15 km-es a Bagolykőt érintve a Csicsói Hargitán visz át, míg a 6 km-es családi futás Hargitafürdő területén zajlik majd.

A versenyre jelentkezni előzetesen augusztus 25-ig ide kattintva lehet, illetve a verseny napján reggel 8-9 óra között a versenytitkárságon (Balu Menedékház).

További információkért ide érdemes kattintani, vagy a Hargita Trail Running Facebook oldalára, illetve a 0747 454 236 (Ilyés Lóránd) és 0744 214 679-es (Benedekfi Géza) telefonszámokat hívni.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."