Sport » Egyéb sport

Újdonságok a Hargita Trail Runningon

Egy hónap múlva újból kipróbálhatod magad, de addig is itt van minden fontos tudnivaló az idei versenyről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

hargitatrailrunning1
Hargita Trail Running
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 29., 09:28
0 hozzászólás. 

A székelyudvarhelyi Feel Good Sportegyesület idén harmadik alkalommal szervezi meg az országos szintű Hargita Trail Running terepfutó versenyt. Az idén új helyszínen, de az esemény nevéhez hűen a Madarasi Hargitára várják a szaladókat.

Szintén újdonságnak számít, hogy idén a Hargita Trail Running része lett a „Circuitul Carpaților" elnevezésű országos szintű terepfutó körversenynek, amely Románia legrangosabb ilyen jellegű versenyeit foglalja magába.

A versenyre három kategóriában lehet nevezni. Idén a szervezők azokra is gondoltak, akik családosan szeretnének nevezni, így nekik egy kisebb, 5 kilométeres szakaszt jelöltek ki, amire szülők és gyerekeik jelentkezését várják. A közepes, 15 kilométeres útvonalra azok az amatőrök nevezését várják, akik a kisebb távokat kedvelik. A harmadik kategória a 42 kilométeres maratoni táv, de ez már csak edzettebb, tapasztalt szaladóknak ajánlott.

A nevezések már elkezdődtek, de aki még a kedvezményes áron szeretne regisztrálni, megteheti augusztus 5-ig itt. Ezt követően már emelkednek a nevezési díjak, de aki augusztus 17-ig online jelentkezik, technikai versenypólót is kap.

„Várunk minden olyan szaladót, aki szereti a kalandot, és egy kis kihívásra vágyik, hogy kipróbálva saját fizikai teljesítőképességének határait, végigszaladja a Hargita-hegység vad és lenyűgöző tájain" – olvasható az egyesület sajtóközleményében. Azok a résztvevők, akik szeretnek a természetben gyönyörködni, sem kell csalódjanak, a verseny útvonalai felvezetnek a környék legmagasabb pontjaira, így ha maradt még erőnk, akkor gyönyörködhetünk a páratlan kilátásban.

A versennyel kapcsolatos újabb információkat megtudhatunk a szervezők honlapján vagy a verseny hivatalos Facebook oldalán, illetve a kiírás Facebook esemény oldalán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."