Sport » Egyéb sport

Futók özönlik el a Hargitát

Augusztus 27-én három távon szaladnak neki a hegynek hat ország terepfutói.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

HarghitaTrailRunning1
Hargita Trail Running, fotó: Lukácsi Csaba
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. augusztus 11., 15:07
0 hozzászólás. 

Negyedszer rendezik meg a Hargita Trail Running-ot, amely évről évre egyre népszerűbb a terepfutók között: eddig több mint 200 fő regisztrált az augusztus 27-ei verseny 3 távjára, de továbbra is várják a nevezéseket.

Ilyés Lóránd elmondta, érkeznek futók Angliából, Ausztriából, Hollandiából, Magyarországról, Németországból és Olaszországból is, így a negyedik Hargita Trail Running már egy igazi nemzetközi futófesztivál lesz.

A legedzettebbek a klasszikus maratoni távon, 42 kilométeren próbálhatják ki erejüket, és lehet majd szaladni a Hargita két csúcsát is érintő, 15 kilométeres Cros-on, illetve az 5 kilométeres családi szakaszon is, amely inkább kiélezve, hogy a kisebbekkel is megszerettessék a futást. Ennek a számnak nem lesz versenyjellege, minden résztvevőt meglepnek majd a szervezők.

Illyes Lorand

Érdemes augusztus 15-ig nevezni, hiszen az eddig regisztráltak részesülnek hivatalos versenypólóban, amiben vidáman futhatnak fel a Hargita-hegység több csúcsára. A regisztrációt nem zárják le 15-én, viszont az ezután nevezőknek már nem tudnak pólót biztosítani. Jelentkezni a www.htr.feelgoodteam.ro internetes oldalon lehet, de aki a helyszínen szeretne, lesz rá lehetősége.

A székelyudvarhelyi Feel Good Sportegyesület által szervezett, lenyűgöző természeti környezetben megrendezett futóverseny idén is része a Circuitul Carpaţilor elnevezésű országos terepfutó-körversenynek.

Ahogy a korábbi években, úgy idén is ugyanaz a célja a szervezőknek a Hargita Trail Running-al: az embereket közös mozgásra sarkallni egy jó hangulatú, családias futóversenyen, amely bemutatja a Hargita-hegység természeti szépségeit és egyben sportos barátságok, ismeretségek kialakításának is terepet nyújt. 

HargitaTrailRunningermek

Minden teljesítő kézzel készített kerámia befutó érmet kap, az elégetett kalóriákat tésztapartin pótolhatják majd vissza, az eredményhirdetésénél pedig korcsoportos és abszolút kategóriás női és férfi győzteseket is hirdetnek.

A versennyel kapcsolatos további információkat a Feel Good Team weboldalán, vagy a rendezvény Facebook oldalán találják az érdeklődők. 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."