Sport » Egyéb sport

Biciklivel támadhatsz a Hargitára

Amatőrök és gyakorlottak is jelentkezhetnek az Ivóvölgye hegyikerékpár-versenyre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

ivovolgye1
Fotó: Ivovolgye.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. szeptember 28., 09:53
0 hozzászólás. 

Kilencedik alkalommal tartják szombaton és vasárnap az Ivóvölgye hegyikerékpár-versenyt, a megmérettetésre bárki benevezhet. Három táv és kategória lesz, illetve a vasárnapi verseny résztvevői a Madarasi Hargitára fognak felbiciklizni az aszfaltúton.

A vasárnap délelőtti, Madarasi Hargita csúcstámadás elnevezésű verseny résztvevői 6 és fél kilométert kell, hogy megtegyenek 600 méternyi szintkülönbségen. Benevezni az ivói eltérőnél lehet, 10 és 11 óra között, a rajt 11 órakor lesz.

Ezt megelőzően, szombaton délelőtt három kategóriában állnak rajthoz a IX. Ivóvölgye Hegyikerékpár-versenyen. Az I. kategóriában amatőrök és kerékpározni szeretők fognak 8 km-en biciklizni, többnyire aszfaltúton az eltérőtől a Tündérkert panzióig. A második, 22 kilométeres táv a zeteváraljai eltérőtől az említett panzióig tart, itt egy szakaszt kétszer kell megtenni. A harmadik, 42 kilométeres kategóriát a profi és gyakorlott kerékpárosoknak ajánlják, akiknek az eltérőtől fel az aszfaltúton és vissza erdei ösvényen a panzióhoz kell gurulniuk.

A benevezési díj az I. kategóriában biciklizőknek 10 lej, a II. kategóriába nevezőknek 20 lej, a III. kategóriásoknak 30 lej. A második és harmadik kategóriákban a védőfelszerelés kötelező, a 18 év alattiak csak szülői beleegyezéssel, mások pedig saját felelősségükre vehetnek részt a versenyen.  Jelentkezni az office@ivovolgye.ro címen vagy a 0741-380899-es (Venyige István) telefonszámon lehet.  A verseny honlapján további infók is vannak, az útvonalak térképei is megnézhetők.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."