Sport » Egyéb sport

Nézd meg Katona Ferenc londoni meccsét (videó)

Londonban lépett szorítóba Székelyudvarhely egyetlen profi ökölvívója egy veretlen brit ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

KatonaThomas01
Katona Thomas elleni mérkőzése, fotó: képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. október 16., 12:21
2 hozzászólás. 

Ökölvívó gálát rendeztek a londoni Wembley Arénában a hétvégén, ahol a székelyudvahelyi Katona Ferenc is szorítóba lépett.

Az est főmérkőzése a WBA nagyközépsúlyú világbajnoki címmérkőzés volt, amelyen két brit: George Groves és Jamie Cox csaptak össze. Bár utóbbi veretlenül érkezett és a meccs elején kezdeményezőbbnek is tűnt, Groves egy testre mért horoggal kiütötte honfitársát a negyedik menetben. Itt megnézheted a kettejük összecsapását is.

„Óriási gála volt, olyan bokszolók voltak ott, mint Groves, Cox, Eubank Jr., hihetetlen volt. A mi meccsünkön még éppen telt ház nem volt, de utánunk kettővel volt a címmérkőzés, úgyhogy már jól be voltak gyűlve" – áradozott Katona a gáláról, amelyen az addig veretlen brit Kian Thomassal mérkőzhetett meg.

Elmondta portálunknak, nem akar kifogásokat keresni, de szeretné, ha a szurkolói tudnák, hogy négy nappal a gála előtt kapta a meghívást, ez idő alatt kellett 4-5 kilót fogyasszon, úgy érzi, ennél sokkal komolyabb felkészülésre van szüksége egy ennyire erős ellenfél ellen, mégsem akart kihagyni egy ilyen lehetőséget.

„Jobb volt, gyorsabb volt, technikásabb volt, ez a videón is látszik. Ha több időm lett volna felkészülni, lehet, akkor is kikaptam volna, de nagyobb eséllyel megyek ki a ringbe" – magyarázta. Azt is hozzátette, nehezítette a dolgát, hogy már a második negyedben eltörött az orra és ezután minden találatnál mozdult egyet a csont. „Éreztem, hogy leszakad az arcom" – fogalmazott.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2017-10-23 20:28:38
Kiválóan helytállt, még egyetlen udvarhelyi boxoló sem jutott idáig.
Már csak 2 dolgot kellene begyakorolni: legalább egyetlenegyszer eltalálni az ellenfelet, és legalább egyetlenegy ütést elhárítanii!
Egyéb már jó
avatar
watson
2017-10-24 11:53:01
re:
avatar
jutacs
Kiválóan helytállt, még egyetlen udvarhelyi boxoló sem jutott idáig.
Már csak 2 dolgot kellene begyakorolni: legalább egyetlenegyszer eltalálni az ellenfelet, és legalább egyetlenegy ütést elhárítanii!
Egyéb már jó


Te, jutacs, valami bajod van a sráccal, hogy ennyire bele vagy állva? :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."