Sport » Futsal

Ha csak egy gólt nézel meg idén a futsalból, ez legyen az! (VIDEÓ)

Ha a futsalban lenne Puskás-díj, lehet, hogy Robert Lupu kapná, akkora gólt ollózott. Sajnos az FK-nak... Kattints a videóért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

TemesvarFK
Képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. november 28., 23:47
0 hozzászólás. 

A házigazda Temesvári Informatica az első perctől kezdve irányította a találkozót, az FK-nak csak kontrákra, illetve távoli próbálkozásokra futotta. Mánya Szabolcs hiányzott, a múltkori piros lapjáért nem csak ezt a meccset kellett kihagynia, hanem a pénteken 19 órakor kezdődő, Marosvásárhely elleni hazai sétagaloppot is, illetve a december 10-re ütemezett sepsiszentgyörgyi találkozót is. Ami a vásárhelyi csapatot illeti, újabb négy ponttal büntették meg őket, mert még mindig tartoznak a közben az FK-hoz került Csala Zsoltnak, illetve Szőcs László tavalyi kölcsönadásáért az FK-nak is.

Temesvár – noha úgy hírlik, hogy ott sem minden sima az anyagiakat illetően – szép játékkal rukkolt elő, Grigoraș gyakorlatilag egyfolytában dolgozott, de két perccel az első félidő vége előtt ő is tehetetlen volt, a csapatkapitány Simic közelről elpöccintette a labdát mellette.

Fordulás után két gyors góllal az Informatica nagyjából elintézte a meccset. A csapat, illetve a román válogatott játékos-edzője, Robert Lupu az év gólját ollózta, nem lepődnénk meg, ha több médiafelületre felkerülne a fantasztikus találat.

Ettől még talpra lehetett volna állni, de az FK-nak sajnos nem jött össze, a két örökmozgó idegenlégiós, Andre Deco és Savio Valadares ismét nagyon jó napot fogtak ki. Szőcséknek sikerült ugyan a szépítés, Szécsi lőtte be a Iancuról kipattanó labdát Kedei helyzete után, de sajnos ez a nap és ez a meccs nem az udvarhelyieké volt, a temesváriak megérdemelten nyertek.

A mérkőzés teljes egészében visszanézhető, a gólok ezekben az időpontokban láthatók, Lupu találatát nem elég egyszer megnézni.

Simic (1-0, 35.10), Lupu (2-0, 1.01.00), Andre Deco (3-0, 1.03.26), Savio (4-0, 1.18.17), Szécsi (4-1, 1.23.33)

Ugyanebben a fordulóban a Csíkszeredai Imperial Wet 7-4-re kikapott Jászvásáron, a Déva-Galac rangadót csütörtökön 18 órától játsszák le.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 12. forduló:

Temesvári Informatica – FK Székelyudvarhely 4–1 (1–0)

Temesvár, Constantin Jude Sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Ciobanu Vlad és Hanceariuc Bogdan (Jászvásár).

Gólszerzők: Simic (18.), Lupu (24.), Andre Deco (25.), Savio (34.), illetve Szécsi (37.)

Informatica: Vlad Iancu – Stefan Rakic, Milos Simic, Andre Deco, Savio Valadares. Csere: Felipe Pinto De Oliveira, Robert Lupu, Valentin Ilaș. Edző-játékos: Robert Lupu.

FK: Andrei Grigoraș – Biró Attila, Szőcs László, Szécsi Barna, Miklós Tamás. Csere: Csala Zsolt, Máté József, Kanyó Szilárd, Hadnagy István, Kedei Barna. Edző: Jakab Zoltán.

Sárga lap: Andre Deco, Valadares, Robert Lupu, illetve Miklós, Csala, Hadnagy.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."