Sport » Egyéb sport

Még gólt sem kaptak

Kedden a sportcsarnok adott otthont a 2002-ben születettek gyerekek kispályás labdarúgó Gheorghe Ene-kupa megyei szakaszának.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Foci_gyerekfoci_nov2
Foci_gyerekfoci_nov2
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 03., 14:30
0 hozzászólás. 

A megmérettetésre öt gárda nevezett, a házigazdákat a Dusinszki Zoltán által felkészített FC Székelyudvarhely képviselte. A gyerekek igazán jól teljesítettek, hiszen minden találkozójukat megnyerték, ráadásul még gólt sem kaptak - nem is csoda, hogy minden különdíjat ők vihettek haza.

A lebonyolítást illetően, mindenki játszott mindenkivel, de mivel a maroshévíziek nem hozták magukkal a leigazolásokat ezért a pályán elért eredménytől függetlenül minden mérkőzésüket 3–0 arányban elveszítették.

Foci_gyerekfoci_nov2
Az FC Székelyudvarhely ezzel kivívta a jogot a zónadöntőn való részvételre, ahol majd Kovászna, Maros, Beszterce, Kolozs és Beszterce-Naszód megye legjobbjai ellen veszi fel a harcot december 3-5. közt.

A torna eredményei: FC Székelyudvarhely–Székelykeresztúr 12–0, Csíkszeredai VSK–Balánbánya 1–1, Maroshévíz–Udvarhely 0–3, Keresztúr–Csíkszereda 0–14, Balánbánya–Maroshévíz 3–0, Udvarhely–Csíkszereda 4–0, Keresztúr–Balánbánya 1–4, Maroshévíz– Csíkszereda 0–3, Udvarhely– Balánbánya 4–0, Keresztúr–Maroshévíz 3–0.

Különdíjak, legjobb játékos: Kerestély Jószef, legjobb kapus: Albert Hunor, gólkirály: Botorok János.

Az FC Udvarhely kerete: Albert Hunor, Kerestély József, Hegyi Attila, Fancsali Bence, Bálint Bence, Botorok János, Gergely Balázs, Jakab Gergely, Vajda Péter, Simó Dávid, Kuti Attila, Rácz Barna.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."