Sport » Egyéb sport

Ifjú szurkolókkal a megye sportéletének népszerűsítéséért

Tanulókat megcélzó, megyei szintű, a sportot népszerűsítő program indul, melyhez többek között az SzKC is csatlakozik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Kezi_Szkc_Dinamo_okt15
Kezi_Szkc_Dinamo_okt15
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. november 15., 10:11
1 hozzászólás. 

Hargita Megye Tanácsának Sportklub Egyesülete, Hargita Megye Tanfelügyelőségével és a megyei sportklubokkal közösen, a megyei sportéletet népszerűsítő programot indít útjára, melynek keretében az I–VIII. osztályos diákok vehetnek részt mérkőzéseken a régióban.

A cél felhívni a diákok és a szülők figyelmét a sportolás fontosságára, valamint a megyei sportrendezvényekre. A programmal népszerűsíteni szeretnék a megyei sportot és a megye sportéletét a gyermekek között. Részt vesznek a városi és a vidéki iskolák egyaránt. A kezdeményezők hangsúlyt fektetnek a vidéki iskolákra, ahol a gyerekeknek kevesebb lehetőség adódik a sportolásra, infrastrukturális vagy anyagi gondok miatt. A program keretében a sportklubok ingyenes helyet biztosítanak a mérkőzések idejére.

A tanulók szállítását a programban részt vevő iskoláknak kell megoldaniuk. A diákok a mérkőzések ideje alatt állandó tanári felügyelet alatt lesznek.

A program első felében 45 iskola vehet részt, iskolánként legtöbb 30 diákkal, az iskolák kiválasztása a feliratkozás sorrendjében történik. Az iratkozási lapon fel kell tüntetni a diákok nevét, címét, valamint a kísérő tanár nevét és telefonszámát, továbbá szülői beleegyezés is szükséges.

Feliratkozni a hargitasportklub@gmail.com e-mail címen lehet november 17-ig. A részt vevő sportklubok: Csíkszeredai Sportklub, Csíkszeredai KK Hargita Gyöngye, Progym SK, Székelyudvarhelyi KC. További információ kapható a hargitasportklub@gmail.com e-mail címen vagy a 0266-207701-es telefonszámon.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hunilaszlo
2010-11-15 11:20:34
na te...vegre egy jo kezdemenyezes! remelem ennek is nem lesz politika szaga.Hajra!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."