Sport » Egyéb sport

Udvarhelyiek a Balaton Szupermaraton rajtjánál

Negyedik alkalommal szervezik meg a Balaton Szupermaratont, az indulók négy nap alatt kerülik meg Magyarország legnagyobb tavát. A csütörtöki rajtnál ott voltak az Infopress SE tagjai is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Atletika
Atletika
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 17., 19:32
2 hozzászólás. 

A szervezők tájékoztatása szerint mintegy 800-an neveztek a versenyre, a legidősebb induló 68, a legfiatalabb pedig 14 éves lesz, s 61 külföldi futó is rajthoz áll, valamint látássérült sportolók is részt vesznek majd a viadalon.

A népszerű, negyedik alkalommal sorra kerülő esemény a siófoki Aranypartról indul. Az első napon a 46,7 km-es Siófok-Fonyód, a másodikon az 52,9 km-es Fonyód-Szigliget, a harmadikon a 43,6 km-es Badacsony-Balatonfüred, a negyediken pedig az 52,2 km-es Balatonfüred-Siófok táv vár a mezőnyre.

Atletika

Az 195,4 km-es össztávot sokallók a Félbalatonon próbálkozhatnak március 19-20-án, Badacsonytól Siófokig. Mindkét versenyben egyedül, párban, illetve három- és négyfős váltókban nevezhettek a futni vágyók.

A Székelyudvarhelyi Infopress SE négy csapattal – egy kéttagúval és három háromtagúval – képviselteti magát. Mint elmondták számukra a táv lefutása az elsődleges cél, hisz mindegyikük csak hobbi szinten űzi a sportágat. A csapatok: IPSE Drink Team (Pap Csaba, Mátéfi Zsiga, Gagiu Zsolt), IPSE Dream Team (Miklós Sándor, Bak István), IPSE Medvék (Szász István, Dobai Emőke, ifj. Gál László), IPSE All Stars (Jan Haveman, Petroczki Géza, Petroczki Ágota)



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
laci
2011-03-17 22:53:11
Hajrá.Mindent bele :arrow:
avatar
georgebacsi
2011-03-18 08:41:46
Hajra fiuk, mindent bele!!!
Hajra IPSE

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."