Sport » Egyéb sport

Törött orr, vér, KO

Mindháromnak tanúi lehettek a péntek esti K1 gálára kilátogató nézők - huszonötödik alkalommal rendezték meg a Full Fight Show-t.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

2011_Sport/Egyeb/0408_K1_delutan
2011_Sport/Egyeb/0408_K1_delutan
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2011. április 11., 09:05
6 hozzászólás. 

Egy kis verekedésre mindig kíváncsiak az emberek. Ezt mi sem igazolta jobban, hogy péntek este mindkét lelátó megtelt a Rákóczi centrumban. A nézők ráadásul nem is akármilyen küzdelmet láthattak, hanem színvonalas K1 gálamérkőzéseket.

Pap Ferenc szervezésében 25. alkalommal léptek ringbe Full Fight Show-n a ring harcosai. Az úgynevezett ültető mérkőzések után az első K1 összecsapást megfűszerezte az is, hogy a szorítóba lépők hölgyek voltak. Nemtől függetlenül igen erős ütések és rúgások csattantak el, ahol végül pontozással a sepsiszentgyörgyi Kodolányi Eszter emelhette magasba az ökleit.

2011_Sport/Egyeb/0408_K1_delutan

Az estét kiegyensúlyozott mérkőzések jellemezték, de a vér vagy a törött orr látványa sem maradt el, sőt bedobott törölközőt is láthattunk. Itt ismét sepsiszentgyörgyi ököl csapott le, így Domokos Magorral szemben a Ploiesti-ről érkezett Sorin Radu egy törött orral és technikai KO-val maradt alul.

A találkozón Csíkszereda sem maradt alul: Márkos Béla (bunyós körökben a Légiós néven ismert) tanítványa, az Ötvös ikrek közül Lóránt lépett a ringbe, akit testvére biztatott a küzdőtér széléről. Ennek meg is volt a hatása, ugyanis a „Kicsit mérgesedj fel!" instrukció eredménye egy KO lett.

A gála utolsó mérkőzése a 86 kilogrammos súlycsoportban a bukaresti Vidan Cristian és a sepsiszentgyörgyi Szabó István között zajlott. Az összecsapás izgalmakban bővelkedett, végül pedig Szabó győzött pontozással, de a kiütés is ott lógott a levegőben.

A szentgyörgyi harcosok HVIM feliratú pólói és az őket elkísérő Árpádsávos zászlókkal felszerelt szurkolótábor, arra engedett következtetni, hogy a vármegyések is ringbajnokok - ezek után kérdéses, hogy bárki is keresné a nézeteltérést velük.

2011_Sport/Egyeb/0408_K1_delutan

Pap Ferenc házigazda honlapunknak a rendezvényt sikeresnek értékelte. Igaz, a horvát versenyzők anyagi gondok miatt nem tudtak részt venni a gálán, de remélhetőleg a következő ilyen eseményre ez is kiküszöbölődik.

"A mérkőzéseket úgy próbáltuk összeállítani, hogy kiegyensúlyozott összecsapásokat láthassanak a nézők - azt hiszem, ezt sikerült is megvalósítani, valamint a közönség is civilizáltan viselkedett, így joggal mondhatom, hogy jól sikerült a gála."

Pénzügyileg nem volt nyereséges a rendezvény, de a szervezők bizakodóak ebben a tekintetben is. Remélik, hogy év végén még egy gálát sikerült tető alá hozniuk és nem kizárt, hogy - a szokásos sepsiszentgyörgyi helyszín helyett - ennek is Székelyudvarhely ad majd otthont.

2011_Sport/Egyeb/0408_K1_delutan

A mérkőzések győztesei:
 

Kodolányi Eszter (Sepsiszentgyörgy) pontozásos győzelem
Grec Adrian (Nagyszalonta) pontozásos győzelem
Ristea Cristian (Găeşti) pontozásos győzelem
Domokos Magor (Sepsiszentgyörgy) technikai KO
Costin Grigore (Bukarest) pontozásos győzelem
Szőcs Dénes (Sepsiszentgyörgy) pontozásos győzelem
Cristian Milea (Bukarest) pontozásos győzelem
Sorin Petrosanu (Ploiesti) az ellenfél feladta
Ötvös Loránd (Csíkszereda), kiütéses győzelem
Szabó István (Sepsiszentgyörgy) pontozásos győzelem

A gálán készült képgaléria ide kattintva tekinthető meg



6 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Dorján
2011-04-11 13:16:20
Márkos Béla és az Ötvös ikrek videó :0
http://mohosapiens.wordpress.com/2011/03/09/markos-bela-fight-academy/
avatar
Magor
2011-04-11 13:50:46
Minden elismerés a Szentgyörgyieknek! Ők nem szégyenlik felvállalni hovatartozásuk és képviselni azt minden szinten. Ez sajnos nem mondható el a Celebfőváros(uDVARHely) lakóinak többségéről, akik csak részegen "nagy magyarok" s akkor is egymást verik, de ha vki tesz vmit a magyarságáért azt lenézik s lejobbikozzák. Na de hajrá...amúgy én is udvarhelyi vagyok...
avatar
decard82
2011-04-12 12:50:11
koszonet
Köszönet mindazoknak az embereknek, akik vettek az időt és fáradtságot nem kímélve,h megrendezték ezt a gálát! Nagyon színvonalas előadásról beszélhetünk! Hajrá csak így tovább!
és külön köszönet CS.Attilának, hogy a nagy hata miatt a fél lelátó nem láthatta a mérkőzéseket, és hogy a középső ujja felmutatásával is megtisztelte a nézőket! köszönjük szépen!
avatar
Csedo
2011-04-12 13:30:51
Szivesen maskor is, csak akko nagyobb kabatba megyek.
avatar
...anyád álruhában...
2011-04-12 14:52:53
:lol:
avatar
decard82
2011-04-13 12:40:45
Az rendben, hogy nagyobb kabátban jössz, de ha egy mód van rá és lehetőleg, lehetne bőr kabát?
mert ha a pofádon bőr nincs, akkor legalább a hátadon legyen.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."