Sport » Egyéb sport

Európai kézikupa-meccsek a sportajánló élén

Fennállása legfontosabb mérkőzéseire készül a Székelyudvarhelyi KC: a tét az Európa legjobb együttesei közé kerülés. A Székelyudvarhely SK bejuthat a Román Kupa legjobb négyes mezőnyébe.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Kezi_2011_12/szkc_fivers_2011_okt_15
Kezi_2011_12/szkc_fivers_2011_okt_15
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. december 02., 16:01
0 hozzászólás. 

Szombaton és vasárnap egyaránt 18 órától néz farkasszemet a Székelyudvarhelyi KC a férfi kézilabda EHF Kupa 3. körében a norvég bajnok, Haslum HK-val. Amennyiben sikerrel veszi az akadályokat, akkor ott lehetnek a legjobbak közt, ami a fiatal klub számára átütő siker lenne. Belépőket elővételben a Merkúr áruház lottózójában vásárolhatunk 20 lejes áron. A sportcsarnok jegypénztára mindkét nap 16 óra 30 perckor nyit. Ekkor találkoznak a Székely Medvék a szigeti Bisztróban.

Három korcsoportban szerveznek labdarúgó teremtornát gyerekek számára. Az FC Székelyudvarhely együttese a Góbé Kupával díjazott rendezvényre szerte az országból hívott csapatokat. Szombaton és vasárnap három helyszínen, a sportcsarnokban, a Rákóczi centrumban és a farkaslaki tornateremben zajlanak a meccsek.

A teremlabdarúgóknál már csak a Román Kupa negyeddöntői vannak hátra. A Székelyudvarhely Sport Klubnak nem lesz könnyű dolga, hiszen idegenben, a Sepsiszentgyörgyi Spicom otthonában, egyetlen találkozón vívhatja ki a továbbjutást. Az összecsapást hétfőn 17 óra 30 perckor rendezik, élőben közvetíti a Digi Sport.

A női labdarúgó 1. Ligában újból Nagygalambfalván lép pályára a Szentegyházi Vasas. A 9. forduló találkozóján vasárnap 13 órától a CSS Târgovişte lesz az ellenlábas.

A városi kosárlabda-bajnokság őszi idényének utolsó játéknapjára kerül sor vasárnap. A Rákóczi centrumban a mérkőzések 16 órától kezdődnek. A párosítások: Globus–Vendor SE, Ati HB–Bivalyok és InterProd–X-MÁG.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."