Sport » Egyéb sport

Székelyföld Kupáért hajtanak a hétvégén

Ismét kutyaszánhúzó versenyt szervez a csíkszeredai Yukon Egyesület. Jelentkezz a Székelyföld Kupára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

2011_Sport/Egyeb/0306_Szanhuzo
2011_Sport/Egyeb/0306_Szanhuzo
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. március 07., 11:45
0 hozzászólás. 

Hat kategóriában (8, 6, 4 és 2 kutyás fogatok – utóbbi kettőnél husky és malamut kategóriában) rendeznek kutyaszánhúzást Hargitafürdőn. A március 10-én 9 óra 30 perckor eligazítással kezdődő megmérettetés szombaton 10 órakor rajtol, a második futam pedig vasárnap szintén 10 órakor indul. A versenyzőknek dombos pályával és kb. 350 méter szintkülönbséggel kell megbirkózniuk.

Az eredményhirdetés vasárnap 14 órától esedékes, amikor a győztesek kupát, oklevelet és a szponzorok felajánlásait vihetik haza. Érdeklődni Bencze Tibornál a  benczetibor@yahoo.com email címen vagy +40 726107001-os telefonszámon és Both Lászlónál a laszloboth@yahoo.com email címen lehet.

A verseny területére és környékére csak olyan kutya vihető be, amely állategészségügyi szempontból megfelel az előírásoknak, a szükséges oltásokat megkapta, és ezt a kísérője a kutya oltási könyvével hitelesen igazolni tudja. A rendezőség az oltási könyveket a helyszínen bármikor ellenőrizheti.

A versenyen, annak környékén, és a szállásokon a WSA (World Sleddog Asociation) és a Yukon S.E. versenyszabályzata, valamint minden egyéb rendelkezése és szabályzata minden jelenlévő számára betartandó, de a rendező egyesület a változtatás jogát fenntartja.

A versenyzők a nevezéssel elfogadják, hogy a versenyen saját felelősségükre vesznek részt. A szállást mindenki saját maga foglalja le. A kutyákat a verseny helyszínén és a szálláson is megkötve, vagy zárt helyen kell tartani.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."