Sport » Foci

Egy sima győzelmet és két döntetlent jósol Botorok

Javában zajlanak az Eb negyeddöntői: a csehek már búcsút inthettek a bajnokságnak, de a hétvége még három párharcot tartogat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Lukas Podolski
Péntek este is örülhet Podolski?
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. június 22., 11:30
0 hozzászólás. 

Bejött Jakab Zoltán, a Székelyudvarhely SK edzőjének jóslata és a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjét valóban az esélyesebbnek számító Portugálok nyerték. Ezen a hétvégén még három párharcot követhetünk figyelemmel: most Botorok Jánost, az IPSE Sportklub teremlabdarúgó csapatának edzőjét kértük fel, tippelje meg a győzteseket.

Botorok szerint a német-görög összecsapás eléggé egyértelmű, hiszen, bár a görögök eddig jól szerepeltek, nem lesznek képesek most a németeket megállítani, így ez utóbbiak mehetnek tovább a középdöntőkbe.

A spanyol-francia meccsel kapcsolatosan az egykori labdarúgó úgy véli kiegyensúlyozott mérkőzést láthatunk majd és, bár a spanyolokat a végső győzelemre is képesnek tartja, a franciák kiszámíthatatlanok és okozhatnak meglepetést: a jóslat szerint döntetlennel zárul a rendes játékidő és a hosszabbításban, vagy büntetőkkel dől el a nyertes kiléte.

Végül az Anglia-Olaszország mérkőzésről Botorok úgy gondolja, mindkét nemzeti válogatott kissé óvatosan fog játszani, a meccs végét pedig itt is döntetlenre saccolja.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."